Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Záhradné svietidlo napichovacie GU10 IP65 pohyblivé

Záhradné svietidlo napichovacie GU10 IP65 pohyblivé

15.80€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 9032

Stav skladu : 0
Externý sklad : 153

Napichovací záhradný reflektor GU10

Tento spoľahlivý a funkčný reflektor splní vaše očakávania a poskytne vám nielen vynikajúce osvetlenie, ale aj štýlový vzhľad. Čierna farba roštu a tienidla dodáva eleganciu a modernosť, dokonale zapadá do rôznych štýlov architektúry a záhradných aranžmánov.

Vysoká kvalita spracovania: Robustná konštrukcia z kovu zaručuje odolnosť a odolnosť v rôznych poveternostných podmienkach. Reflektor má stupeň tesnosti IP65, čo znamená, že je odolný voči prachu a vode, čo umožňuje bezpečné a spoľahlivé používanie vo vonkajších podmienkach, čo zaručuje dlhodobé používanie výrobku.

Efektívne osvetlenie: Svetlomet je vybavený tienidlom, ktoré poskytuje rovnomerné a nasmerované osvetlenie a optimalizuje svetelný efekt. Vďaka použitiu žiarovky typu GU10 umožňuje reflektor používať rôzne typy žiaroviek s maximálnym výkonom 40W, čo poskytuje široké možnosti osvetlenia.

Zdroj svetla: Žiarovka nie je súčasťou balenia, čo vám dáva možnosť vybrať si ju na našom e-shope podľa preferencií a potrieb osvetlenia. Reflektor má energetickú triedu A, čo znamená, že je energeticky úsporný a šetrný k životnému prostrediu.

Nastavenie: Lampa poskytuje možnosť nastavenia uhla dopadu svetla. Vďaka tomu si môžete osvetlenie prispôsobiť konkrétnym potrebám a preferenciám. Či už chcete nasmerovať svetlo na konkrétnu oblasť v záhrade, na rastliny alebo na dekoratívne prvky, tento reflektor vám umožní dosiahnuť dokonalé svetelné efekty. Navyše sa vďaka zatĺkacej konštrukcii ľahko montuje a je ideálny pre použitie v rôznych vonkajších priestoroch.

Rozmery a montáž: Vďaka kompaktným rozmerom (šírka 9,8 cm, hĺbka 13 cm, výška 33 cm) a zatĺkacej konštrukcii je montáž tohto reflektora jednoduchá a pohodlná. Stačí ho zapichnúť na správne miesto v zemi a zaistiť tak stabilné ukotvenie.

Eko-Light je renomovaný výrobca osvetlenia, ktorý sa už roky teší dôvere zákazníkov. Značka je známa svojím inovatívnym prístupom k dizajnu vonkajšieho osvetlenia, dôrazom na najvyššiu kvalitu spracovania a funkčnosť svojich výrobkov. Eko-Light je zárukou spoľahlivosti a spokojnosti s používaním vonkajšieho osvetlenia.

HLAVNÉ VLASTNOSTI VÝROBKU:

  • Precízne spracovanie a kvalitné materiály odolné voči UV žiareniu
  • Pohyblivý reflektor, vďaka ktorému si môžete osvetlenie ľahko nastaviť podľa svojich preferencií
  • Pätica / závit GU10 (žiarovka nie je súčasťou balenia)
  • Šírka / priemer lampy: 98 mm
  • Celková výška lampy: 330 mm
  • Dĺžka hrotu: 1,5 mm 163 mm
  • Vodotesnosť IP65 pre zvýšenú ochranu proti vlhkosti a poveternostným vplyvom
  • Napájací kábel s dĺžkou 50 cm
Farba produktuČierna
Napájanie230V
PäticaGU10
Rozmerypriemer 98mm
KrytieIP65
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu