Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Mini tlačidlový spínač 2 kolíkový 10x15mm SPST 3A 250V AC

Mini tlačidlový spínač 2 kolíkový 10x15mm SPST 3A 250V AC

0.40€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 8469

Stav skladu : 30
Externý sklad : 0

Dvojkolíkový mini tlačidlový spínač SPST (Single Pole Single Throw) s nosnosťou 3A a napätím 250V AC predstavuje kompaktné a efektívne riešenie pre zapínacie a vypínacie aplikácie v rôznych elektronických zariadeniach. Tento zaklapávací kolískový prepínač, vyhotovený v štýlovom čiernom prevedení, ponúka estetické a praktické dizajnové riešenie pre moderné použitie. Rozmery 10x15mm zabezpečujú, že tento spínač je dostatočne malý na to, aby sa zmestil do tesných priestorov, a zároveň poskytuje dostatočnú plochu pre pohodlné ovládanie.

Spínač typu SPST je základným typom, ktorý umožňuje jednoduché zapnutie alebo vypnutie prúdu v jednej obvodovej ceste. S nosnosťou 3A pri 250V AC je tento mini tlačidlový spínač ideálny pre použitie v domácich aplikáciách, ako sú osvetlenie, malé spotrebiče, alebo ako súčasť DIY projektov, kde je potrebné jednoduché ovládanie.

Jeho dvojkolíková konštrukcia zabezpečuje jednoduchú inštaláciu a pripojenie k elektrickým obvodom. Montáž a zapojenie sú rýchle a efektívne, čo umožňuje užívateľom ľahko integrovať spínač do ich projektov alebo existujúcich systémov. Vďaka kompaktnej veľkosti a kolískovému mechanizmu je tento spínač nielen praktický, ale aj odolný a spoľahlivý vo svojej funkcii.

Esteticky príťažlivý čierny dizajn znamená, že tento spínač je vizuálne kompatibilný s mnohými zariadeniami a projekty. Čierna farba dodáva moderný a profesionálny vzhľad, čím sa tento spínač ľahko zapája do rôznych dizajnových konceptov. Vďaka svojej jednoduchosti, spoľahlivosti a vizuálnemu apelu je tento dvojkolíkový mini tlačidlový spínač SPST s nosnosťou 3A a napätím 250V AC v čiernej farbe ideálnym výberom pre širokú škálu aplikácií.

Farba produktuČierna
Napájanie250V
Rozmery10 x 15mm
KrytieIP20
Výstupný výkon3A
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu