Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

OBOJSTRANNÁ TAŠKA NA BICYKEL

OBOJSTRANNÁ TAŠKA NA BICYKEL

27.35€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 8459
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 45

DVOJKOMOROVÝ NOSIČ BICYKLOV NA TAŠKU NA BICYKEL

 

POPIS

L-BRNO TAŠKA NA BICYKEL TAŠKA NA OBOJSTRANNÁ TAŠKA NA BICYKEL

 

Pri jazde často nie je dostatok miesta pre vaše najdôležitejšie doplnky. Nie je kam odložiť telefón, peňaženku ani zásoby. Preto je kúpa taštičky na bicykel skvelým riešením. A dvojkomorová taška na bicykel poskytne dostatok miesta na uloženie vašich základných vecí!

 

DVOJITÁ TAŠKA NA BICYKEL NA KAŽDÚ CESTU!

Taška na bicykel sa bude hodiť na každý cyklistický výlet - bez ohľadu na to, či ide o cestu do obchodu, do práce alebo do lesa, vždy sa bude hodiť extra priestor na rôzne predmety!

Užitočným doplnkom sú reflexné prvky umiestnené na zadnej strane tašky. Každý cyklista zostane na ceste viditeľný!

Rovnomerné rozloženie hmotnosti môže byť kľúčom k príjemnejšej a hlavne bezpečnejšej jazde. Taška s nákupom nasadená na riadidlá môže okamžite viesť k priekope - nestojí za to riskovať!

 

AKÝ KUFRÍK SI VYBRAŤ?

Výber tašky je dosť dôležitý a závisí od viacerých faktorov. Koľko vecí máte v úmysle previezť a či máte na bicykli potrebné príslušenstvo, ako napríklad nosič.

Ak vaši zákazníci hľadajú tašku, ktorá sa dá zložiť behom chvíľky a pojme naozaj veľa, dvojitá taška na bicykel by bola skvelá voľba!

 

DVE PRIEHRADKY NA PREPRAVU ČO NAJVIAC!

Taška je naozaj veľmi priestranná - určite sa do nej zmestí všetko najnutnejšie príslušenstvo. Skvele sa bude hodiť na veľmi dlhé výlety na bicykli, počas ktorých potrebujete zásoby alebo veľké množstvo vecí - do tašky sa toho zmestí naozaj veľa!

Dvojkomorový vak vám umožní pohodlne a jednoducho rozložiť váhu. Vďaka tomu nepocítite ďalšiu záťaž a bez problémov dorazíte do cieľa. Jediné, čo musíte urobiť, je pripevniť tašku na nosič vášho bicykla a môžete vyraziť na cestu!

 

AKO NAMONTOVAŤ TAŠKU NA BICYKEL?

Nemusíte sa obávať, že odstránenie a pripevnenie kufra na stojan bude nejako problematické. Celá montáž prebieha bez náradia a zaberie doslova chvíľku!

Robustné a odolné materiály poskytujú taške skutočne uspokojivú odolnosť a umožňujú vám ju používať dlhé roky a ešte viac kilometrov!

 

INFORMÁCIE O PRODUKTE:

TECHNICKÉ PARAMETRE:

  • Materiál: polyester
  • Objem kufra: 35 litrov
  • Maximálna šírka nosiča: 19 cm

ROZMERY:

  • Jedna taška: 35 cm x 37.5 cm x 15 cm
  • Celý výrobok: 35 cm x 37,5 cm x 49 cm
  • Balenie: 46 cm x 41,5 cm x 3 cm

Dvojitá taška na bicykel balená vo fóliovom obale.

Farba produktuČierna
Rozmery35 cm x 37.5 cm x 15 cm
Pridajte hodnotenie produktu