Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

TROJUHOLNÍKOVÉ VRECKO POD RÁM NA BICYKEL

TROJUHOLNÍKOVÉ VRECKO POD RÁM NA BICYKEL

5.80€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 8434

Stav skladu : 0
Externý sklad : 22

TROJUHOLNÍKOVÉ VRECKO POD RÁM NA BICYKEL

 

POPIS

L-BRNO PANNIER TAŠKA NA BICYKEL TROJUHOLNÍKOVÉ PUZDRO POD RÁMOM NA BICYKEL

 

Pri jazde často nie je dostatok miesta pre vaše najdôležitejšie doplnky. Nie je kam odložiť telefón, peňaženku ani kľúče od domu. Preto je kúpa taštičky na bicykel skvelým riešením. A trojuholníková spodná taška pod rámom poskytne dostatok úložného priestoru pre vaše nevyhnutnosti!

 

TAŠKA NA BICYKEL NA KAŽDÝ VÝLET!

Taška na bicykel sa bude hodiť na každý cyklistický výlet - bez ohľadu na to, či ide o cestu do obchodu, do práce alebo do lesa, vždy sa bude hodiť extra priestor na rôzne predmety!

Kompaktná veľkosť tašky určite nebude prekážať pri jazde. A čo viac, ľahký materiál zabezpečí, že taška nebude zaťažovať bicykel.

Užitočným doplnkom sú reflexné prvky umiestnené na taške. Každý cyklista zostane na ceste viditeľný!

 

AKÝ KUFRÍK SI VYBRAŤ?

Výber tašky je dosť dôležitý a závisí od viacerých faktorov. Koľko vecí máte v úmysle previezť a či máte na bicykli potrebné príslušenstvo, ako napríklad nosič.

Ak vaši zákazníci hľadajú tašku, ktorá sa dá rýchlo zložiť a do ktorej sa zmestí všetko najdôležitejšie príslušenstvo, potom je trojuholníková taška na bicykel pod rám skvelou voľbou!

 

MALÁ VEĽKOSŤ, VEĽKÉ POHODLIE!

Vrecko tašky poslúži ako šikovná odkladacia priehradka, kam sa vám zmestia napríklad kľúče, peňaženka, doklady, okuliare či vreckovky. Alebo čokoľvek iné, čo si zvyčajne beriete so sebou na jazdu. Všetky vaše pomôcky budú na jednom bezpečnom mieste a vždy po ruke!

Vrecko na zips zaručí bezpečnosť každej veci, ktorú doň vložíte. Nič sa nestratí, bez ohľadu na rýchlosť jazdy a počet zákrut.

 

AKO NAMONTOVAŤ TAŠKU NA BICYKEL?

Montáž tašky je veľmi jednoduchá a vykonáva sa pomocou pásikov na suchý zips, a to až na troch miestach. To zaručuje výbornú stabilitu tašky počas jazdy - bez "hojdania" zo strany na stranu.

Robustné a odolné materiály poskytujú taške skutočne uspokojivú odolnosť a umožňujú vám ju používať dlhé roky a ešte viac kilometrov!

 

INFORMÁCIE O PRODUKTE:

TECHNICKÉ PARAMETRE:

  • Montáž: upevňovacie popruhy na suchý zips
  • Zapínanie vrecka: zips
  • Materiál: 100% polyester

ROZMERY:

  • Košík: 30 cm x 21 cm x 5 cm
  • Zips: 28 cm
  • Balenie: 30 cm x 21 cm x 5 cm

Taška na bicykel balená vo fóliovom obale.

Farba produktuČierna
Rozmery30 cm x 21 cm x 5 cm
Pridajte hodnotenie produktu