Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

ČISTIACI PROSTRIEDOK NA MAZANIE REŤAZÍ BICYKLA

ČISTIACI PROSTRIEDOK NA MAZANIE REŤAZÍ BICYKLA

3.70€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 8431

Stav skladu : 0
Externý sklad : 28

ČISTIACI PROSTRIEDOK NA MAZANIE REŤAZÍ BICYKLA

 

POPIS

L-BRNO NÁRADOVÁ UMÝVAČKA NA ČISTENIE MAZANIA REŤAZE BICYKLA

 

Starostlivosť o pohon bicykla je veľmi dôležitá činnosť, ak chcete, aby vám bicykel dlho vydržal. A práve reťaz bicykla je komponent, ktorý sa opotrebováva najrýchlejšie. Býva tiež najšpinavší. Preto je také dôležité pravidelne ho čistiť. Ako to však urobiť bez veľkého množstva práce? Je to zrejmé! S pomocou špeciálneho zariadenia - stroja na čistenie reťazí!

 

UŽ ŽIADNE PRÁCNE ČISTENIE REŤAZE BICYKLA!

Demontáž reťaze z bicykla je často náročná úloha, najmä pre menej zručných ľudí. Odteraz však môžete na túto únavnú činnosť zabudnúť! Dosť na to, aby ste si venovali hodinu vzácneho času a taký náročný deň, aby ste ho poriadne vydrhli. Tiež už žiadne zoškrabávanie blata z každého odkazu jeden po druhom! Čistič reťazí urobí väčšinu práce! Nielenže vydrhne piesok a blato, ale skvele poslúži aj na odmastenie reťaze.

 

AKO VYČISTIŤ REŤAZ NA BICYKLI?

Používanie produktu je veľmi jednoduché. Najprv je potrebné naliať do ostrekovača čistiaci prostriedok podľa vlastného výberu - špeciálnu kvapalinu alebo penu na čistenie reťaze, extrakčný benzín alebo iné prípravky. A potom musíte zariadenie nasadiť na reťaz. Držte výrobok za rukoväť a uveďte reťaz do pohybu. Rotujúca reťaz sa prevlečie cez uchytený nástroj, ktorý ju dôkladne očistí od všetkých nečistôt.

Veľké množstvo kefiek vo vnútri zariadenia dôkladne vyčistí reťaz od všetkých nečistôt. Piesok, zemina, ako aj blato medzi článkami sa ľahko vydrhnú!

 

MALÉ ZARIADENIE - VYSOKÁ KVALITA!

Dlhé používanie čističa reťaze zabezpečuje kvalitný plast. A premyslené usporiadanie kefiek vo vnútri produktu zaisťuje, že každá reťaz bude vždy dobre vyčistená! A v krátkom čase!

Pre dôkladné vyčistenie je možné stroj jednoducho rozložiť na menšie časti. Každé čistenie reťaze tak bude maximálne presné a hlavne jednoduché.

 

Veľkoobchod Ikonka ponúka aj ďalšie cyklistické doplnky - vrátane košíkov na bicykle , lámp na bicykle , tašiek na bicykle a mnoho iného!

INFORMÁCIE O PRODUKTE:

Plast: plast

ROZMERY:

  • Holiaci strojček bez rukoväte: 13,5 cm x 5 cm x 7,5 cm
  • Rukoväť holiaceho strojčeka: 10 cm x 2 cm x 2 cm
  • Balenie: 17,5 cm x 12 cm x 5 cm

Nástroj na čistenie reťaze balený vo fóliovom obale.

Farba produktuModrá
Pridajte hodnotenie produktu