Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

10m Vianočná LED reťaz USB 100 LED 6500K

10m Vianočná LED reťaz USB 100 LED 6500K

5.80€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 7457

Stav skladu : 5
Externý sklad : 72

Táto 10 metrová Vianočná LED reťaz je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitné a efektívne osvetlenie na svetelnú dekoráciu svojho interiéru počas Vianoc. S napájaním cez USB je tento svetelný reťaz veľmi praktický a univerzálny, umožňuje ľahké pripojenie k rôznym zdrojom napájania, ako sú počítače, prenosné nabíjačky alebo dokonca USB adaptéry, ktoré môžu byť pripojené priamo do elektrickej zásuvky.

S 100 LED diódami poskytujúcimi svetlo s farebnou teplotou 6500K, tento reťaz vytvára intenzívne studené biele svetlo, ktoré dodáva moderný a svieži vzhľad každému priestoru. Studená biela farba je ideálna pre vytvorenie živého a energického prostredia, čo je ideálne pre sviatočnú atmosféru.

S dĺžkou 10 metrov poskytuje dostatok dĺžky na to, aby sa dala obopnúť okolo stromčekov, rámov dverí, okien alebo iných prvkov interiéru. Flexibilita a odolnosť tohto LED reťazu sú zabezpečené vďaka použitiu kvalitného plastového materiálu, ktorý je odolný voči opotrebeniu a poškodeniu.

Trieda elektrickej ochrany III tejto LED reťaze znamená, že je navrhnutá tak, aby poskytovala vysokú úroveň bezpečnosti pre používateľov. Tento faktor je obzvlášť dôležitý pri použití vo vnútorných priestoroch, kde je bezpečnosť kľúčová.

Tento Vianočný LED reťaz je viac než len dekoratívny prvok, je to praktické a energeticky efektívne riešenie pre sviatočné osvetlenie. Svojím štýlovým a univerzálnym dizajnom sa hodí do akéhokoľvek interiéru a vytvára príjemnú a sviatočnú atmosféru, či už v obývačke, spálni alebo kancelárii. Jednoduchosť používania, dlhá životnosť LED diód a možnosť pripojenia cez USB robia z tejto Vianočnej LED reťaze skvelý doplnok pre každého, kto hľadá efektívne a esteticky príťažlivé svetelné riešenie na sviatočnú sezónu.

 

Napájanie:  USB
Svetelný zdroj:  100 x CCT LED :
6500K (studená biela)
Dĺžka:  10 [m]
Materiál: Plast
Trieda elektrickej ochrany: III
Použitie:  Interiérové ​​dekorácie

Napájanie5V USB
Počet diód100 LED
Rozmerydĺžka 10m
Teplota svetla6500K
Svetelný zdrojLED
KrytieIP20
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu