Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

10m Vianočná LED reťaz USB 100 LED 2700K

10m Vianočná LED reťaz USB 100 LED 2700K

5.80€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 7456

Stav skladu : 5
Externý sklad : 55

Táto 10 metrová Vianočná LED reťaz s USB napájaním je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú efektívny a útulný spôsob, ako pridať sviatočnú atmosféru do svojho domova. S 100 LED diódami, ktoré vydávajú teplé biele svetlo s teplotou chromatickosti 2700K, táto reťaz ponúka príjemné a pohodlné osvetlenie, ktoré dokonale dopĺňa vianočnú výzdobu.

Jednou z hlavných výhod tejto LED reťaze je jej USB napájanie, čo znamená, že ju môžete jednoducho pripojiť k akémukoľvek USB portu, ako je napríklad nabíjačka pre mobilné telefóny, počítač alebo dokonca externá batéria. Toto flexibilné riešenie napájania robí inštaláciu reťaze jednoduchou a pohodlnou, bez potreby hľadania volného zásuvky.

LED diódy sú umiestnené na 10 metrovom plastovom lanku, ktoré je dostatočne dlhé na to, aby sa dalo obtočiť okolo vianočného stromčeka, zavesiť na stenu, alebo použiť na dekoráciu okien či dverí. Plastový materiál je vybraný s ohľadom na dlhodobú trvanlivosť a odolnosť voči opotrebeniu.

S triedou elektrickej ochrany III je táto LED reťaz bezpečná na používanie v domácnostiach, čo znamená, že je nízke riziko elektrického šoku pri jej manipulácii alebo inštalácii. Jej bezpečnostné štandardy sú ideálne pre interiérové ​​dekorácie, kde môže byť reťaz v blízkosti detí alebo domácich miláčikov.

Táto LED reťaz je nielen praktická, ale aj esteticky príjemná. Teplé biele svetlo vytvára útulnú a pohodlnú atmosféru, čo je ideálne pre sviatočné večery strávené s rodinou a priateľmi. Môžete ju použiť na zdobenie rôznych priestorov v interiéri, či už ide o obývaciu izbu, spálňu alebo dokonca kanceláriu. Jej univerzálny dizajn a príjemné svetlo ju robia vhodnou pre akúkoľvek príležitosť, nielen pre Vianoce.

V konečnom dôsledku je 10m Vianočná LED reťaz s USB napájaním a 100 LED diódami skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivú, bezpečnú a efektívnu možnosť pre pridanie sviatočnej atmosféry do svojho domova. Jej jednoduchá inštalácia, dlhá životnosť a príjemné svetlo robia z tejto LED reťaze neoddeliteľnú súčasť každej vianočnej dekorácie.

 

Napájanie:  USB
Svetelný zdroj:  100 x LED
CCT: 2700K (teplá biela)
Dĺžka:  10 [m]
Materiál: Plast
Trieda elektrickej ochrany: III
Použitie:  Interiérové ​​dekorácie

Napájanie5V USB
Rozmerydĺžka 10m
Teplota svetla2700 °K
Svetelný zdrojLED
KrytieIP20
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu