Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

5m Vianočná LED reťaz 3xAA 50 LED 6500K

5m Vianočná LED reťaz 3xAA 50 LED 6500K

4.75€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 7449

Stav skladu : 5
Externý sklad : 58

Táto 5 metrová Vianočná LED reťaz je ideálna na pridanie svetelnej elegancie k akejkoľvek interiérovej dekorácii. Vybavená 50 LED diódami, ktoré emitujú studenú bielu farbu s teplotou 6500K, táto reťaz vytvára jasnú a čistú atmosféru, ktorá je ideálna pre sviatočné oslavy.

Reťaz je napájaná tromi AA batériami, ktoré nie sú súčasťou dodávky, čo umožňuje flexibilnú inštaláciu bez potreby elektrických zásuviek. S dĺžkou 5 metrov poskytuje dostatočnú dĺžku na obklopenie okien, zavesenie na stromček alebo akékoľvek kreatívne usporiadanie vo vašom domove.

Tento výrobok je vyrobený z vysoko kvalitného plastu, čo zaručuje jeho dlhodobú odolnosť a bezpečnosť. S triedou elektrickej ochrany III je táto reťaz bezpečná na použitie v interiéri. Jej jednoduchý dizajn zahŕňa dva režimy – zapnuté a vypnuté – čo uľahčuje používanie.

Táto Vianočná LED reťaz je ideálna pre tých, ktorí hľadajú ekonomické a efektívne riešenie pre sviatočné osvetlenie. Jej studená biela svetelná farba pridáva moderný nádych klasickým Vianočným dekoráciám a je vhodná pre rôzne dekoračné štýly – od minimalistických až po tradičné. Navyše, jej jednoduchá inštalácia a flexibilita umožňujú bezproblémové integrovanie do akéhokoľvek interiérového prostredia.

Či už chcete vytvoriť pohodlnú a útulnú atmosféru alebo pridať jasný a živý prvok do vašich Vianočných osláv, táto 5 metrová Vianočná LED reťaz je skvelou voľbou. Bez ohľadu na to, ako ju použijete, prinesie svetlo a radosť do každého priestoru.

 

Napájanie:  3x AA (nie sú súčasťou dodávky) 
Svetelný zdroj:  50 x CCT LED :
6500K (studená biela)
Dĺžka:  5 [m]
Materiál: Plast
Trieda elektrickej ochrany: III
Použitie:  Interiérové ​​dekorácie
2 režimy: Zap./Vyp.

Napájanie3x AA
Počet diód50x LED
Rozmerydĺžka 5m
Teplota svetla6500K
Svetelný zdrojLED
KrytieIP20
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu