Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

2.5M PREDLŽOVACÍ KÁBEL PRE RGB LED PÁS

2.5M PREDLŽOVACÍ KÁBEL PRE RGB LED PÁS

2.95€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 6926

Stav skladu : 0
Externý sklad : 77

2.5M PREDLŽOVACÍ KÁBEL PRE RGB LED PÁS

Vaša požiadavka zahŕňa popis solárnej lampy s mnohými vlastnosťami. Tu je podrobný popis produktu, ktorý zohľadňuje všetky vaše špecifikácie:

Predlžovací kábel s dĺžkou 2,5 metra pre RGB LED pásky je nevyhnutným doplnkom pre všetkých, ktorí chcú flexibilne rozšíriť svoje osvetlenie. Tento kábel umožňuje prepojenie LED pásov na väčšie vzdialenosti, čo je ideálne pre rozsiahle osvetľovacie projekty, ako sú dekoratívne osvetlenie domov, komerčné priestory alebo tematické podujatia.

Jeho univerzálna kompatibilita s rôznymi typmi RGB LED pásov znamená, že môžete jednoducho a bez obáv pripojiť kábel k väčšine štandardných LED pásov dostupných na trhu. S týmto káblom môžete ľahko prekonať architektonické prekážky, ako sú rohy miestností, stropy alebo nábytok, a vytvoriť plynulé a esteticky príjemné osvetlenie.

Dizajn tohto kábla je zameraný na odolnosť a dlhodobú výdrž. Jeho robustná konštrukcia zabezpečuje, že kábel ostane funkčný aj v náročných podmienkach, ako sú vlhkosť alebo teplotné zmeny, čo je kľúčové pre vonkajšie osvetľovacie aplikácie.

Inštalácia tohto predlžovacieho kábla je jednoduchá a nevyžaduje odborné znalosti. Vďaka pružnému a ľahko manipulovateľnému dizajnu sa dá ľahko umiestniť a prispôsobiť podľa potreby vášho projektu. Navyše, kábel má integrované konektory, ktoré zabezpečujú pevné a spoľahlivé spojenie medzi LED pásmi.

S touto 2,5 metrovou predĺženou šnúrou môžete využiť plný potenciál vašich RGB LED pásov, či už ide o vytvorenie dramatickej atmosféry pre špeciálne príležitosti alebo o pridanie štýlového a moderného osvetlenia do vášho interiéru. Jeho flexibilita, odolnosť a jednoduchá inštalácia robia tento kábel ideálnym riešením pre rôzne osvetľovacie potreby.

Farba produktuBiela
Pridajte hodnotenie produktu