Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

STUHA DEKORATÍVNY LED PÁS 10M 100LED VIACFAREBNÉ S BATÉRIAMI

12.65€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 6657

Stav skladu : 0
Externý sklad : 57

STUHA DEKORATÍVNY LED PÁS 10M 100LED VIANOČNÝ STROMČEK SVETLÁ VIANOČNÉ DEKORÁCIE VIACFAREBNÉ S BATÉRIAMI

Produkt "Stuha Dekoratívny LED Pás 10m 100LED Vianočný Stromček Svetlá Vianočné Dekorácie Viacfarebné s Batériami" je ideálny na pridanie svetelnej atmosféry a dekoratívneho nádychu k vášmu vianočnému osvetleniu. Tento 10 metrový LED pás obsahuje 100 viacfarebných LED svetielok, ktoré ponúkajú žiarivý a farebný vizuálny zážitok.

Jeho flexibilita umožňuje jednoduchú inštaláciu na rôzne povrchy, či už je to okolo vianočného stromčeka, cez okenné rámy, po obvode stien alebo dokonca ako dekorácia na vonkajších priestoroch. Dôležité je, že je napájaný batériami, čo eliminuje potrebu mať blízko elektrickú zásuvku, a zároveň zvyšuje bezpečnosť, najmä pri použití v exteriéroch alebo v blízkosti detí a domácich zvierat.

LED svetlá sú známe svojou dlhou životnosťou a energetickou efektivitou, čo znamená, že tento dekoratívny pás bude poskytovať osvetlenie po mnoho sezón bez potreby častého výmeny batérií alebo žiaroviek. Tento produkt je tiež odolný voči poveternostným vplyvom, čo je dôležité pre vonkajšie použitie.

Esteticky, tieto viacfarebné svetlá pridávajú veselý a živý nádych k akejkoľvek vianočnej dekorácii. Ich jasné a farebné svetlo môže vytvoriť útulnú a slávnostnú atmosféru vo vašom dome alebo záhrade. Či už hľadáte tradičnú, elegantnú alebo hravú vianočnú atmosféru, tento LED pás je dostatočne univerzálny, aby vyhovoval rôznym štýlom a preferenciám.

Celkovo vzaté, "Stuha Dekoratívny LED Pás 10m 100LED Vianočný Stromček Svetlá" je vynikajúca voľba pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé, bezpečné a energeticky účinné vianočné osvetlenie, ktoré pridáva pôvab a slávnostný duch k akýmkoľvek sviatočným dekoráciám.

 

Farba produktuMulticolor
Pridajte hodnotenie produktu