Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED STUHA 10M 100LED VIANOČNÉ STROMČEKY VIANOČNÁ DEKORÁCIA STUDENÁ BIELA S BATÉRIAMI

LED STUHA 10M 100LED VIANOČNÉ STROMČEKY VIANOČNÁ DEKORÁCIA STUDENÁ BIELA S BATÉRIAMI

12.65€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 6654

Stav skladu : 0
Externý sklad : 57

LED STUHA 10M 100LED VIANOČNÉ STROMČEKY VIANOČNÁ DEKORÁCIA STUDENÁ BIELA S BATÉRIAMI

LED páska dlhá 10 metrov s 100 LED diódami je ideálnym riešením pre vianočnú dekoráciu. Tento produkt, ponúkajúci studenú bielu svetelnú farbu, je skvelým doplnkom pre vianočné stromčeky, či už doma alebo v komerčných priestoroch. Vďaka svojej dĺžke a počtu diód, táto LED stuhová svetelná reťaz poskytuje dostatočné osvetlenie na to, aby vynikla v akomkoľvek prostredí.

Jednou z hlavných výhod tohto produktu je jeho pohodlná inštalácia a použitie. LED páska je navrhnutá tak, aby bola ľahko ohybná a prispôsobiteľná rôznym tvarom a povrchom. To umožňuje jednoduchú aplikáciu na rôzne dekoratívne prvky, ako sú vianočné stromčeky, okenné rámy alebo nábytok.

Ďalšou významnou vlastnosťou je jej napájanie na batérie, čo eliminuje potrebu prístupu k elektrickej zásuvke. Táto vlastnosť je obzvlášť užitočná v prípade umiestnenia vianočnej dekorácie v miestach, kde nie je ľahký prístup k elektrickej energii. Batériové napájanie tiež zvyšuje bezpečnosť produktu, keďže eliminuje riziko elektrického šoku.

LED diódy sú známe svojou dlhou životnosťou a energetickou účinnosťou, čo znamená, že táto LED stuhová svetelná reťaz je nielen nádherná, ale aj hospodárna vo svojej prevádzke. Studená biela farba svetla je ideálna na vytvorenie žiarivého a osviežujúceho vianočného prostredia, čo dodáva každému priestoru elegantný a svieži vzhľad.

V konečnom dôsledku, 10-metrová LED stuhová svetelná reťaz s 100 LED diódami a batériovým napájaním je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú praktický, bezpečný a efektívny spôsob, ako pridať vianočnú atmosféru do svojho domova alebo pracoviska. Jej flexibilita, dlhá životnosť a krásna studená biela farba robia z nej ideálnu voľbu pre každého, kto chce oživiť svoje vianočné dekorácie.

 

Farba produktuBiela
Pridajte hodnotenie produktu