Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Vanočná reťaz 200LED 15m Viacfarebná nadpájateľná

Vanočná reťaz 200LED 15m Viacfarebná nadpájateľná

9.45€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 6630

Stav skladu : 10
Externý sklad : 0

Táto svetelná LED reťaz do interiéru je ideálnym riešením pre elegantné osvetlenie interiérov. So svojimi 200 LED diódami ktoré sú viacfarebné poskytuje jasné, ale príjemné svetlo, ktoré dokáže transformovať akýkoľvek priestor. Reťaz meria 15 metrov, čo je dostatočná dĺžka na to, aby sa dala využiť v rôznych nastaveniach – od obývačiek až po kancelárie.

Jednou z hlavných výhod tohto produktu je možnosť nadpájania a tmavozelený kábel. Môžete napojiť až tri reťaze za sebou, čo umožňuje flexibilné rozšírenie osvetlenia podľa potreby až do dĺžky 45m. Napájanie na 230V zaisťuje jednoduchú kompatibilitu s domácimi a kancelárskymi elektrickými systémami.

S ochranným krytím IP20 je táto reťaz vhodná pre použitie v interiéroch hlavne na vianočný stromček. Je odolná voči prachu a menším nečistotám, čo zaisťuje jej dlhú životnosť a spoľahlivosť.

Čo sa týka funkcií, tento produkt ponúka až 8 rôznych režimov osvetlenia. Môžete si vybrať medzi rôznymi módmi blikania a pulzovania, alebo si užiť konštantné, statické svietenie bez blikania, ktoré vytvára pokojnú a relaxačnú atmosféru.

Vďaka svojej univerzálnosti, kvalite a širokej škále funkcií je táto LED reťaz vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivé, energeticky úsporné a esteticky príťažlivé osvetlenie pre svoj domov alebo pracovisko. Bez ohľadu na to, či chcete vytvoriť sviatočnú atmosféru alebo len príjemné, prispôsobené osvetlenie, táto LED reťaz je ideálnym riešením.

Farba produktuZelená
Pridajte hodnotenie produktu