Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED REFLEKTOR ECOPLANET - 50 W - STUDENÁ BIELA

LED REFLEKTOR ECOPLANET - 50 W - STUDENÁ BIELA

11.05€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 5187

Stav skladu : 11
Externý sklad : 69

LED REFLEKTOR ECOPLANET - 50 W - STUDENÁ BIELA

LED reflektor EcoPlanet 50W s možnosťou emitovania studenej bielej farby predstavuje moderné a energeticky efektívne riešenie pre osvetlenie rôznych priestorov, od súkromných pozemkov až po priemyselné plochy. Jeho robustná konštrukcia zabezpečuje vysokú odolnosť voči vlhkosti a nepriaznivým poveternostným podmienkam ako sú dážď a sneh, čo je potvrdené ochranným stupňom IP65. Tento stupeň ochrany zaručuje, že reflektor je hermeticky uzavretý proti prachu a chránený proti striekajúcej vode, čo umožňuje jeho použitie ako v interiéri, tak v exteriéri.

Absencia pulzujúceho svetla pri nízkych teplotách znamená, že reflektor je vhodný aj pre použitie v chladných prostrediach, kde by mohli iné typy svetiel zlyhávať. Vysoký svetelný výkon 3500 lm je ekvivalentný výkonu 240W žiarovky, avšak s podstatne nižšou spotrebou elektrickej energie, čo znamená úsporu nákladov na energiu. Dlhá životnosť až 30 000 hodín minimalizuje potrebu častých výmen, čo prispieva k redukcii odpadu a zjednodušuje údržbu.

Jednoduchosť inštalácie je ďalším plusom, pričom návod priložený k produktu umožňuje rýchle a bezproblémové umiestnenie reflektora. Jeho ľahký a estetický dizajn zaisťuje, že reflektor bude vhodný pre mnoho architektonických štýlov bez narušenia vizuálnej harmónie prostredia.

Technické špecifikácie uvádzajú použitie LED typu SMD 2835, ktoré sú známe svojou efektivitou a dlhou životnosťou. Napájacie napätie 230 V a frekvencia 50-60 Hz sú štandardné pre domácnosti a priemyselné objekty. Svetelný tok 3500 lm je indikátorom vysokého svetelného výkonu, zatiaľ čo 120° uhol svietenia poskytuje široké pokrytie osvetleného priestoru.

Použité materiály, hliník pre teleso svetla a sklenený difúzor, zaručujú dobrou odolnosť a dlhú životnosť produktu. Svetelná farba 6000K odpovedá studenej bielej, ktorá je ideálna pre účely, kde je potrebná jasná a ostrá svetelná emisia, ako sú napríklad pracovné plochy alebo bezpečnostné osvetlenie. Certifikácie CE a RoHS sú potvrdením, že produkt spĺňa európske normy pre bezpečnosť a environmentálne štandardy.

Špecifikácie:

  • 50W LED reflektor.
  • Napájacie napätie: 230 V 50-60 Hz
  • Typ LED: SMD 2835
  • Svetelný tok: 3500 lm
  • Materiál: hliník, sklenený difúzor
  • Trieda ochrany: IP65 ( možno používať vo vonkajšom prostredí)
  • Životnosť: 30 000 hodín
  • Uhol svietenia: 120°
  • Výstupný výkon: 50 W
  • Farba svetla: studená biela 6000K
  • Certifikácia: CE, RoHS
Farba produktuČierna
Pridajte hodnotenie produktu