Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

ZÁHRADNÁ SOLÁRNA NÁSTENNÁ LAMPA WINGS LED IP54 2W 3000K SENSOR BLACK

ZÁHRADNÁ SOLÁRNA NÁSTENNÁ LAMPA WINGS LED IP54 2W 3000K SENSOR BLACK

44.20€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9999

Stav skladu : 0
Externý sklad : 45

ZÁHRADNÁ SOLÁRNA NÁSTENNÁ LAMPA WINGS LED IP54 2W 3000K SENSOR BLACK EKO-LIGHT

Záhradná solárna nástenná lampa Wings LED od Eko-Light je moderný a ekologický spôsob, ako osvetliť váš vonkajší priestor bez potreby elektrických káblov. Tento produkt je navrhnutý tak, aby bol nielen funkčný, ale aj esteticky príťažlivý, čo z neho robí ideálnu voľbu pre tých, ktorí chcú pridať štýlové osvetlenie do svojich záhrad, na terasy alebo na iné vonkajšie plochy.

Technické špecifikácie

Lampa má integrované LED osvetlenie s výkonom 2W, čo zabezpečuje účinné a príjemné teplé svetlo s farebnou teplotou 3000K. Svetlo je šetrné k očiam a poskytuje dostatočné množstvo svetla na to, aby ste videli vo večerných hodinách bez toho, aby to bolo príliš jasné alebo rušivé.

Telo lampy je vyrobené z vysoko odolného materiálu odolného voči poveternostným vplyvom, čo znamená, že lampa je certifikovaná s krytím IP54, čo ju robí odolnou voči prachu a striekajúcej vode. Farba čierna dodáva lampe moderný a neutrálny vzhľad, ktorý sa ľahko hodí k väčšine exteriérov.

Energetická účinnosť a solárny panel

Jednou z hlavných výhod tejto lampy je jej solárny panel, ktorý efektívne zachytáva slnečné svetlo a premieňa ho na elektrickú energiu. Toto riešenie umožňuje lampu fungovať úplne bez potreby vonkajších zdrojov energie, čo znižuje energetické náklady a zároveň šetrí životné prostredie. Nabitá batéria dokáže poskytnúť osvetlenie počas celých nocí, v závislosti od množstva nashromáždeného slnečného svetla počas dňa.

Senzor pohybu

Ďalšou významnou funkciou tejto lampy je integrovaný senzor pohybu, ktorý automaticky zapína svetlo, keď zaznamená pohyb. Táto funkcia je obzvlášť užitočná pre bezpečnostné účely, pretože dokáže odstrašiť potenciálnych vniknutí a zároveň poskytuje svetlo tam, kde a kedy je to potrebné, čo prispieva k vyššej úrovni komfortu a bezpečnosti na vašom pozemku.

Jednoduchá inštalácia a údržba

Inštalácia tejto lampy je jednoduchá a nevyžaduje žiadne špeciálne náradie ani odborné znalosti. Lampa je navrhnutá tak, aby bola pripevnená na stenu pomocou základného montážneho hardvéru, ktorý je súčasťou balenia. Údržba je tiež minimálna, občas stačí len utrieť solárny panel, aby sa zachovala jeho efektivita.

Záver

Solárna nástenná lampa Wings LED IP54 2W 3000K od Eko-Light je skvelá voľba pre každého, kto hľadá spoľahlivé, štýlové a ekologické riešenie osvetlenia pre svoj vonkajší priestor. S jej pomocou môžete ľahko zlepšiť estetiku a bezpečnosť vašej záhrady alebo inej vonkajšej oblasti.

 

Farba produktuČierna
Príkon2W
Rozmery98 x 154mm
Teplota svetla3000K
Svetelný zdrojLed
KrytieIP54
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu