Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED ZÁHRADNÁ LAMPA SOLÁRNE NÁSTENNÉ SVIETIDLO 1,5W ENDURA FLOOD BUTTERFLY LEDVANCE

LED ZÁHRADNÁ LAMPA SOLÁRNE NÁSTENNÉ SVIETIDLO 1,5W ENDURA FLOOD BUTTERFLY LEDVANCE

34.75€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9995

Stav skladu : 0
Externý sklad : 48

LED ZÁHRADNÁ LAMPA SOLÁRNE NÁSTENNÉ SVIETIDLO 1,5W ENDURA FLOOD BUTTERFLY LEDVANCE

LED záhradná lampa s názvom Endura Flood Butterfly od spoločnosti Ledvance je solárne nástenné svietidlo s príkonom 1,5 W, ktoré predstavuje efektívne riešenie pre osvetlenie exteriéru. Tento produkt je navrhnutý tak, aby poskytoval trvalú a spoľahlivú svetelnú službu bez potreby elektrickej energie, čo je ideálne pre udržateľné osvetľovacie projekty a ekologicky zamerané domácnosti.

Konštrukcia lampy je robustná s ochranou IP44, čo znamená, že je odolná voči vode a prachu, čo umožňuje jej použitie vo vonkajšom prostredí bez obáv z poškodenia. Solárny panel na vrchu lampy efektívne absorbuje slnečné svetlo počas dňa, ktoré sa následne mení na elektrickú energiu a ukladá do integrovanej batérie. Po zotmení sa lampa automaticky zapne, poskytujúc jasné a príjemné svetlo.

Vďaka LED technológii je lampa veľmi energeticky účinná s dlhou životnosťou LED diód, ktoré zabezpečujú vysokú svietivosť pri nízkej spotrebe energie. Príkon 1,5 W znamená, že lampa je dostatočne silná na to, aby osvetlila menšie plochy, ako sú záhradné chodníky, terasy alebo vchody, a zároveň je dostatočne úsporná, aby nepredstavovala veľkú záťaž pre solárny panel.

Dizajn lampy Butterfly je esteticky príťažlivý a moderný, čo umožňuje, aby sa harmonicky zapadla do rôznych exteriérových dizajnov. Montáž lampy na stenu je jednoduchá a nevyžaduje špeciálne nástroje ani zložité elektrické inštalácie, čo umožňuje ľahkú instaláciu pre každého domáceho majstra.

Použitie solárneho svietidla je tiež výhodné z hľadiska environmentálnej udržateľnosti. Keďže lampa využíva obnoviteľnú energiu zo slnka, prispieva k zníženiu emisií CO2 a iných škodlivých emisií vznikajúcich pri výrobe elektrickej energie z fosílnych palív. Tento aspekt je dôležitý pre užívateľov, ktorí hľadajú spôsoby, ako zredukovať svoju ekologickú stopu.

Zhrnutie, LED záhradná lampa Endura Flood Butterfly od Ledvance je skvelou voľbou pre každého, kto hľadá efektívne, esteticky príjemné a ekologické osvetlenie pre svoj exteriér. S jej pomocou môžete bez obáv osvetliť svoj vonkajší priestor, pričom zároveň šetríte energiu a chránite životné prostredie.

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Príkon1.5W
Rozmery95 x 144.5mm
Svetelný tok200lm
Teplota svetla4000K
Svetelný zdrojLed
KrytieIP65
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu