Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED SOLÁRNE ZÁHRADNÉ SVIETIDLO RGB BALL 30 CM BIELO-STRIEBORNÉ + DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE VOLTENO

LED SOLÁRNE ZÁHRADNÉ SVIETIDLO RGB BALL 30 CM BIELO-STRIEBORNÉ + DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE VOLTENO

36.85€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9994
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 25

LED SOLÁRNE ZÁHRADNÉ SVIETIDLO RGB BALL 30 CM BIELO-STRIEBORNÉ + DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE VOLTENO

LED solárne záhradné svietidlo RGB Ball 30 cm bielo-strieborné od Voltene je štýlový a praktický doplnok pre akýkoľvek vonkajší priestor. Toto kúzelné svietidlo kombinuje modernú technológiu a atraktívny dizajn, čím poskytuje nielen funkčné osvetlenie, ale aj estetický prínos pre váš dvor, záhradu alebo terasu.

Srdcom tohto svietidla je vysoko výkonný solárny panel, ktorý efektívne zachytáva slnečné svetlo a premieňa ho na elektrickú energiu. Energiu ukladá do integrovanej nabíjateľnej batérie, čo zabezpečuje, že svietidlo môže svietiť počas celej noci bez potreby externého napájania. Táto funkcia nie len znižuje vaše energetické náklady, ale je aj šetrná k životnému prostrediu.

RGB Ball má priemer 30 cm a je vyrobené z vysokokvalitného plastu s bielo-strieborným povrchovým finišom, ktorý odoláva poveternostným vplyvom a zároveň pôsobí veľmi moderno a štýlovo. Jeho RGB LED osvetlenie ponúka možnosť výberu z množstva farieb a svetelných efektov, ktoré môžete jednoducho ovládať diaľkovým ovládaním. To umožňuje nastaviť svietidlo na stálu farbu, alebo využiť jeden z dynamických režimov meniaceho sa svetla, čo vytvára pútavé vizuálne predstavenie.

Diaľkové ovládanie, ktoré je súčasťou balenia, prináša dodatočný komfort. Umožňuje vám ovládať svietidlo na diaľku, takže ho môžete zapínať, vypínať alebo meniť režimy bez toho, aby ste sa museli k nemu fyzicky dostávať. To je obzvlášť užitočné, ak je svietidlo umiestnené v ťažko dostupných alebo odľahlých oblastiach.

Inštalácia svietidla je jednoduchá a nevyžaduje žiadne špeciálne náradie alebo zručnosti. Stačí svietidlo umiestniť na slnečné miesto, aby mohlo efektívne nabíjať. Vďaka svojej robustnosti a odolnosti voči vode a prachu je toto svietidlo ideálne pre vonkajšie použitie v akýchkoľvek poveternostných podmienkach.

LED solárne záhradné svietidlo RGB Ball 30 cm od Voltene je vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivé, energeticky efektívne a vizuálne príťažlivé osvetlenie pre svoju záhradu. Jeho moderný dizajn, farebné možnosti a ľahká obsluha z neho robia ideálnu voľbu pre moderné domácnosti, ktoré chcú obohatiť svoj exteriér o praktické a zároveň krásne svietidlo.

 

Farba produktuČierna
Rozmery30cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu