Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED SOLAR LAMP 9W - SQUARE 9W TEPLÁ BIELA

LED SOLAR LAMP 9W - SQUARE 9W TEPLÁ BIELA

34.75€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9990

Stav skladu : 0
Externý sklad : 94

LED SOLAR LAMP 9W - SQUARE 9W TEPLÁ BIELA

LED solárna lampa od značky Optonica ponúka moderné osvetlenie s štvorcovým dizajnom a príjemným teplým svetlom. Tento model s príkonom 9W a svetelným tokom 400 lm je ideálny pre tých, ktorí hľadajú efektívne a ekologické riešenie pre osvetlenie vonkajších alebo vnútorných priestorov.

Lampa využíva LED technológiu, ktorá je známa svojou vysokou energetickou účinnosťou a dlhou životnosťou. S 25 000 on-off cyklami zabezpečuje lampa dlhodobú spokojnosť bez potreby častej výmeny. To ju robí nielen praktickou, ale aj ekonomickou voľbou.

S teplotou svetla 3000 °K vytvára lampa teplú bielu farbu, ktorá je ideálna pre vytvorenie útulnej a pohodlnej atmosféry. Táto teplota svetla je často používaná v obytných zónach, kde predstavuje príjemné svetlo podobné tradičným žiarovkám. Svetlo je emitované pod uhlom 120°, čo zabezpečuje dobré rozloženie svetla v širšom okolí.

Lampa má index podania farieb (CRI) 80, čo znamená, že farby v osvetlenom prostredí vyzerajú prirodzene a verné. Toto je obzvlášť dôležité v prípadoch, kde je osvetlenie používané na akcentovanie dekoratívnych prvkov v exteriéri alebo interiéri.

Čo sa týka ochrany, lampa má krytie IP44, čo ju robí odolnou voči prachu a striekajúcej vode. Táto úroveň ochrany je vhodná pre vonkajšie použitie, ako sú záhrady, terasy alebo iné vonkajšie priestory, kde môže dôjsť k zasiahnutiu vodou z dažďa alebo závlahy.

Lampa je navrhnutá tak, aby nebola stmievateľná, čo zjednodušuje jej používanie a eliminuje potrebu špeciálneho stmievača. Jej jednoduchá funkčnosť je ideálna pre užívateľov, ktorí hľadajú efektívne, ale nenáročné osvetlenie.

S rozmermi 180x120x127 mm je lampa kompaktná, ale dostatočne veľká na to, aby poskytovala adekvátne množstvo svetla pre bežné použitie. Jej štýlový a minimalistický dizajn sa ľahko zapojí do rôznych architektonických štýlov a dokáže doplniť rôzne prostredia, či už moderné alebo tradičné.

Táto LED solárna lampa od Optonica je výbornou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivé, účinné a esteticky príjemné osvetlenie s nízkou údržbou. Jej trvanlivosť a kvalita svetla zaručujú, že bude slúžiť ako vynikajúci prírastok do akéhokoľvek osvetľovacieho plánu.

Farba produktuČierna
Pozorovací uhol120 °
Príkon9W
Rozmery180x120x127 mm
Svetelný tok400lm
Teplota svetla3000K
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
StmievanieNie
CertifikátyCE RoHS
CRI80
Počet cyklov ZAP/VYP25 000x
Pridajte hodnotenie produktu