Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

ABRELA LED SOLÁRNE VONKAJŠIE ZÁHRADNÉ STOJACE SVIETIDLO 3000K IP44 LUMILED

ABRELA LED SOLÁRNE VONKAJŠIE ZÁHRADNÉ STOJACE SVIETIDLO 3000K IP44 LUMILED

30.55€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9986

Stav skladu : 0
Externý sklad : 57

ABRELA LED SOLÁRNE VONKAJŠIE ZÁHRADNÉ STOJACE SVIETIDLO  3000K IP44 LUMILED

ABRELA LED solárne vonkajšie záhradné stojace svietidlo prívesok 3000K IP44 LUMILED je štýlové a efektívne osvetlenie, ktoré je ideálne pre každú záhradu alebo vonkajší priestor. Toto svietidlo kombinuje moderný dizajn s pokročilou technológiou, čo z neho robí atraktívnu a praktickú voľbu pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé a energeticky úsporné osvetlenie.

Hlavnou prednosťou tohto svietidla je jeho solárny pohon. Vďaka solárnym panelom, ktoré sú integrované do dizajnu, svietidlo nevyžaduje externé zdroje energie. Počas dňa sa solárne panely nabíjajú slnečným svetlom, čo zabezpečuje, že svietidlo môže efektívne fungovať počas noci bez potreby dodatočného napájania. Táto vlastnosť nie len znižuje náklady na energiu, ale tiež podporuje ekologickú udržateľnosť.

Svietidlo je vybavené LED technológiou, ktorá poskytuje vysokú účinnosť a dlhú životnosť. LED diódy sú známe svojou schopnosťou poskytovať jasné a príjemné svetlo pri minimálnej spotrebe energie. S farbou svetla 3000K svietidlo emituje teplé biele svetlo, ktoré je ideálne pre vytvorenie pohodlnej a útulnej atmosféry vo vašej záhrade.

Ďalšou významnou vlastnosťou svietidla je jeho vodoodolnosť s certifikáciou IP44, čo znamená, že je chránené proti vniknutiu predmetov väčších ako 1 mm a striekajúcej vode. Táto vlastnosť umožňuje používať svietidlo v rôznych vonkajších podmienkach bez obáv z poškodenia vodou alebo prachom.

Dizajn svietidla je moderný a elegantný, s jemnými líňami a minimalistickým štýlom, ktorý sa ľahko hodí do rôznych vonkajších prostredí. Jeho konštrukcia z kvalitných materiálov zabezpečuje dlhodobú odolnosť a estetickú trvanlivosť, čo z neho robí ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú štýlové a funkčné osvetlenie pre svoju záhradu.

Svietidlo ABRELA LED solárne vonkajšie záhradné je nielen praktické a energeticky efektívne, ale tiež esteticky príťažlivé, čo robí z neho vynikajúcu investíciu pre každého, kto chce zlepšiť vizuálny vzhľad svojej záhrady a zároveň prispieť k ochrane životného prostredia.

 

Farba produktuČierna
Teplota svetla3000K
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu