Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA S7 60W

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA S7 60W

31.60€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9984
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 46

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA S7 60W

Solárna LED lampa S7 60W predstavuje efektívne a ekologicky udržateľné riešenie pre osvetlenie vonkajších aj vnútorných priestorov. Jej hlavnou výhodou je nezávislosť na elektrickej sieti, čo umožňuje jej inštaláciu prakticky kdekoľvek, kde je dostupné dostatočné množstvo slnečného svetla.

Táto solárna lampa je vybavená veľkým solárnym panelom, ktorý je optimalizovaný pre rýchle a efektívne nabíjanie. Panel absorbuje slnečné žiarenie počas dňa, ktoré následne premení na elektrickú energiu. Táto energia je ukladaná v integrovanej batérii, čo zabezpečuje, že lampa môže svietiť aj počas noci alebo v čase oblačnosti.

Výkonnosť lampy je zaručená vďaka LED diódam s celkovým svetelným výkonom 1260 lúmenov, čo zodpovedá svietivosti tradičnej 85W žiarovky. To znamená, že poskytuje dostatočné množstvo svetla na osvetlenie cestičiek, záhradných altánkov, terás alebo dokonca vchodov do budov.

Ďalšou prednosťou tejto solárnej lampy je jej nízka spotreba energie. Vďaka LED technológii je spotreba minimálna, čo zvyšuje energetickú účinnosť a zároveň prispieva k ochrane životného prostredia. Udržateľnosť tejto lampy je teda nielen praktická, ale aj ekologická.

Lampa je navrhnutá tak, aby odolávala vonkajším poveternostným vplyvom, čo zaručuje jej dlhú životnosť a minimalizuje potrebu údržby. Jej robustné konštrukčné prevedenie zabezpečuje, že môže byť použitá v rôznych klimatických podmienkach bez obáv z poškodenia.

Inštalácia lampy je jednoduchá a nevyžaduje žiadne špeciálne nástroje ani technické zručnosti. To znamená, že si ju môže nainštalovať takmer každý bez potreby volať odborníka. Možnosť voľby miesta inštalácie dodáva tejto lampe ďalšiu flexibilitu – či už ide o záhradu, terasu alebo akýkoľvek iný vonkajší priestor, kde je potrebné dodatočné osvetlenie.

Zhrnutie, solárna LED lampa S7 60W je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé, ekonomické a ekologické osvetlenie pre svoj domov alebo záhradu. Jej moderná technológia a univerzálna použiteľnosť robia z nej perfektnú voľbu pre moderné domácnosti, ktoré dbajú na efektivitu a trvalú udržateľnosť.

Farba produktuBiela
Príkon60W
Svetelný tok1260lm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu