Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

SOLÁRNY LED LAMPÁŠ 137CM HIGH EVERA 6000K

SOLÁRNY LED LAMPÁŠ 137CM HIGH EVERA 6000K

28.40€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9982
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 74

SOLÁRNY LED LAMPÁŠ 137CM HIGH EVERA 6000K

SOLÁRNY LED LAMPÁŠ EVERA, s výškou 137 cm a svetelnou teplotou 6000K, je moderné a energeticky efektívne riešenie pre osvetlenie exteriérových priestorov. Tento solárny lampáš kombinuje elegantný dizajn s najnovšími technológiami solárneho nabíjania, čo umožňuje jeho použitie bez potreby externých zdrojov energie.

Konštrukcia lampáša je vyrobená z vysoko odolných materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť aj v náročných poveternostných podmienkach. S výškou 137 cm lampáš poskytuje dostatočné osvetlenie pre chodníky, záhrady, parky alebo iné vonkajšie priestory. Jeho robustný a stabilný dizajn zabezpečuje, že lampáš zostane pevne na svojom mieste aj pri silnom vetre.

Svetelný zdroj lampáša je LED dióda s teplotou svetla 6000K, čo poskytuje jasné a studené svetlo, ideálne pre osvetlenie exteriérov. Táto teplota svetla je vhodná pre bezpečnostné osvetlenie, keďže studené svetlo lepšie zviditeľňuje objekty v tme. LED technológia znamená aj nízku spotrebu energie a vysokú účinnosť, čo predlžuje životnosť svetelného zdroja a znižuje potrebu údržby.

Solárny panel umiestnený na vrchu lampáša efektívne využíva slnečné svetlo na nabíjanie vnútornej batérie. Tento proces umožňuje lampášu svietiť celú noc bez potreby doplnkového dobíjania. Systém je navrhnutý tak, aby maximálne využil dostupné slnečné svetlo, čo je kľúčové najmä v oblastiach s obmedzeným prístupom k elektrickej energii.

Ďalšou výhodou tohto solárneho lampáša je jeho automatická funkcia zapnutia a vypnutia. Vďaka svetelnému senzoru lampáš automaticky zisťuje úroveň okolitého svetla a zapína sa pri západe slnka a vypína pri svitaní. Toto nielen znižuje spotrebu energie, ale aj zabezpečuje, že osvetlenie je dostupné presne vtedy, keď je najviac potrebné.

Evera solárny LED lampáš je ideálny pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé, ekologické a účinné osvetlenie pre svoje exteriéry. S jeho pomocou je možné zvýšiť bezpečnosť a estetiku vonkajších priestorov bez zbytočných prevádzkových nákladov a s minimálnym dopadom na životné prostredie.

 

Farba produktuČierna
Rozmery137cm
Teplota svetla6000K
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu