Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

ZÁHRADNÝ LED SOLAR REFLEKTOR POHÁŇANÝ 42 CM VONKAJŠÍ IP44 4000K SÚMRAKOVÝ SENZOR

ZÁHRADNÝ LED SOLAR REFLEKTOR POHÁŇANÝ 42 CM VONKAJŠÍ IP44 4000K SÚMRAKOVÝ SENZOR

22.10€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9977

Stav skladu : 0
Externý sklad : 48

ZÁHRADNÝ LED SOLAR REFLEKTOR POHÁŇANÝ 42 CM VONKAJŠÍ IP44 4000K SÚMRAKOVÝ SENZOR

Produkt, o ktorom hovoríme, je záhradný LED solárny reflektor s výškou 42 cm, navrhnutý pre vonkajšie použitie s ochranou IP44, ktorá zaisťuje odolnosť voči prachu a striekajúcej vode. Tento reflektor je ideálny pre osvetlenie záhradných ciest, kvetinových záhonov alebo akéhokoľvek iného vonkajšieho priestoru, kde potrebujete spoľahlivé svetlo bez nutnosti elektrickej inštalácie.

Srdcom tohto reflektora je solárny panel, ktorý počas dňa absorbujú slnečné svetlo a mení ho na elektrickú energiu, ktorá sa ukladá do integrovanej nabíjateľnej batérie. Po zotmení, vďaka súmrakovému senzoru, sa svetlo automaticky zapne, čo prispieva k jeho energetické efektivite a pohodlnej obsluhe. Svetlo reflektora je jasné a má farbu 4000K, čo je neutrálna biela svetelná teplota vhodná pre väčšinu vonkajších aplikácií.

Reflektor je tiež vybavený technológiou LED, ktorá je známa svojou dlhou životnosťou a nízkou spotrebou energie. LED diódy poskytujú vysoký svetelný výkon pri minimálnej spotrebe, čo z nich robí ekologickú voľbu pre moderné osvetlenie.

Dizajn reflektora je moderný a nenápadný, čo umožňuje jeho harmonické začlenenie do akéhokoľvek exteriéru bez toho, aby narušil estetiku prostredia. Jeho inštalácia je jednoduchá a nevyžaduje odborné elektroinštalatérske práce, čo je výhodné pre domácich majstrov a záhradkárov, ktorí preferujú "urob si sám" prístup.

Vzhľadom na jeho odolnosť voči poveternostným podmienkam a schopnosť fungovať celkom autonómne, je tento solárny LED reflektor skvelou voľbou pre každého, kto hľadá efektívne, ekonomické a esteticky príťažlivé riešenie pre osvetlenie vonkajších priestorov.

 

Farba produktuČierna
Rozmery42cm
Teplota svetla4000K
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu