Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED SOLÁRNA LAMPA - 3 KS HRÍBOV - TEPLÁ BIELA

LED SOLÁRNA LAMPA - 3 KS HRÍBOV - TEPLÁ BIELA

16.85€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9925

Stav skladu : 0
Externý sklad : 48

LED SOLÁRNA LAMPA - 3 KS HRÍBOV - TEPLÁ BIELA

Sada solárnych LED lámp vo forme troch hríbov je skvelým doplnkom pre každú záhradu. Tieto lámpy sú navrhnuté tak, aby pripomínali skutočné hríby, čím vytvárajú jedinečnú a pohodlnú atmosféru. Ich inštalácia je mimoriadne jednoduchá: stačí ich zapichnúť do zeme, čím dosiahnete efekt, akoby hríby prirodzene rástli na danom mieste. Táto vlastnosť z nich robí ideálnu dekoratívnu pomôcku, ktorá sa hodí do každého typu prostredia, či už je pokryté drevom alebo kameňom.

Každý z troch hríbov obsahuje jednu LED diódu s teplým bielym svetlom, ktoré dodáva záhrade príjemnú atmosféru. Svetlá sú navrhnuté tak, aby sa automaticky zapínali za súmraku a zhasínali na svitaní, čo zabezpečuje efektívne využitie energie bez potreby manuálneho zásahu. Medzi jednotlivými hríbmi je umiestnený 50 cm dlhý kábel, zatiaľ čo solárna jednotka je spojená s hríbmi 200 cm dlhým káblom, ktorý možno diskrétne skryť.

Solárny panel, ktorý je súčasťou tejto sady, má rozmery 55 x 40 mm s výkonom 2V a 40 mA, čo zabezpečuje dostatočné nabíjanie akumulátora aj počas menej slnečných dní. Akumulátor typu Ni-MH (1.2 V, 300 mAh) poskytuje energiu pre až 6 až 8 hodín nepretržitého svietenia. Tento typ akumulátora je známy svojou dlhou životnosťou a efektivitou.

Materiál použitý na výrobu týchto záhradných lámp je vysoko odolný plast, čo zaručuje ich dlhodobú durabilitu a odolnosť voči vonkajším poveternostným vplyvom. S ohľadom na bezpečnosť a ochranu pred poveternostnými vplyvmi sú lámpy certifikované s triedou ochrany IP44, čo znamená, že sú odolné voči prachu a striekajúcej vode. Rozmery každého hríba sú 200 x Ø68 mm, pričom dĺžka tŕňa, ktorý sa zasúva do zeme, je 110 mm.

Celkovo tieto solárne záhradné lámpy poskytujú nielen praktické osvetlenie, ale aj atraktívny vizuálny prvok, ktorý môže oživiť akýkoľvek vonkajší priestor. S ich pomocou môžete vytvoriť čarovnú atmosféru vo vašej záhrade, a to všetko bez nutnosti používania elektrickej energie, čo z nich robí ekologickú aj ekonomickú voľbu.

 

Zdroj svetla: LED
Počet LED: 3 ks
Farba LED: Teplá biela
Zdroj energie: 55 x 40 mm, 2V 40 mA solár panel
Akkumulátor: 1.2 V Ni-MH. 1 x AA. 300 mAh
Prevádzková doba: 6 - 8 hodín
Rozmer (s tŕňom): 200 x Ø68 mm
Dĺžka tŕňa: 110 mm
Dĺžka kábla: solárna jednotka: 200 cm
medzi hríbmi: 50 cm
Materiál: Plast
Farba: Biela, červená
Trieda ochrany: IP44
Hmotnosť: ~170 g
Farba produktuČervená
Napájanie1.2 V Ni-MH. 1 x AA. 300 mAh batéria
Rozmery200 x Ø68 mm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu