Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA POHÁŇANÁ STOJACIM STĹPIKOM 78 CM 4000K IP64 SO SÚMRAKOVÝM SENZOROM

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA POHÁŇANÁ STOJACIM STĹPIKOM 78 CM 4000K IP64 SO SÚMRAKOVÝM SENZOROM

13.70€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9892

Stav skladu : 0
Externý sklad : 60

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA POHÁŇANÁ STOJACIM STĹPIKOM 78 CM 4000K IP64 SO SÚMRAKOVÝM SENZOROM

LED solárna záhradná lampa poháňaná stojacim stĺpikom ponúka elegantné a efektívne riešenie osvetlenia pre vašu záhradu alebo chodník. Vysoká 78 cm, táto lampa zaručuje dostatočnú výšku na to, aby svetlo bolo rozptýlené rovnomerne po celej ploche. S teplotou svetla 4000K poskytuje príjemné neutrálné biele svetlo, ktoré je ideálne pre večerné posedenia na záhrade alebo len pre zvýraznenie krásy vašich exteriérových prvokov.

Lampa je vybavená IP64 ochranou, čo znamená, že je odolná voči prachu a striekajúcej vode, čo ju robí vhodnou pre vonkajšie použitie v rôznych poveternostných podmienkach. Súmrakový senzor automaticky zapína lampu pri západe slnka a vypína pri svitaní, čím zabezpečuje úsporu energie a zvyšuje pohodlie používania.

Solárne panel na vrchu lampy efektívne využíva slnečné žiarenie na nabíjanie vnútorných batérií počas dňa. Toto riešenie znamená, že lampa nevyžaduje elektrické pripojenie, čo uľahčuje jej inštaláciu a umožňuje umiestnenie lampy takmer kdekoľvek v záhrade bez nutnosti ťahať elektrické káble.

Dizajn lampy je moderný a minimalistický, s čistými lí­niami a kvalitnými materiálmi, ktoré zaisťujú dlhú životnosť a odolnosť voči vonkajším vplyvom. Stojací stĺpik je robustný a stabilný, a zároveň dostatočne elegantný, aby doplnil akýkoľvek exteriér bez toho, aby pôsobil rušivo.

Okrem svojej funkcionality a estetických kvalít ponúka lampa aj ekologické výhody. Využívaním solárnej energie prispieva k zníženiu spotreby elektrickej energie a redukcii uhlíkovej stopy. Táto lampa je teda ideálnym riešením pre každého, kto hľadá ekologické a ekonomicky efektívne osvetlenie pre svoj domov alebo záhradu.

Vďaka všetkým týmto vlastnostiam je LED solárna záhradná lampa s poháňaným stojacim stĺpikom nielen praktickým, ale aj vizuálne príťažlivým doplnkom k vašej záhrade, ktorý zvyšuje bezpečnosť a pohodlie vašej domácnosti.

 

Farba produktuČierna
Rozmery78cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP64
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu