Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA DEKORATÍVNY PLAMEŇ SQUARE 17CM

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA DEKORATÍVNY PLAMEŇ SQUARE 17CM

13.70€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9889

Stav skladu : 0
Externý sklad : 78

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA DEKORATÍVNY PLAMEŇ SQUARE 17CM

LED solárna záhradná lampa "Dekoratívny plameň Square" je atraktívny a ekologicky šetrný doplnok do každej záhrady. S rozmerom 17 cm na stranu ponúka tento moderný svietidlo nielen praktické osvetlenie, ale tiež nádherný vizuálny efekt, ktorý pripomína pravé plamene.

Tento produkt je navrhnutý tak, aby bol čo najviac užívateľsky pohodlný a energeticky efektívny. Vďaka solárnemu napájaniu lampa čerpá energiu priamo zo slnka, čo eliminuje potrebu elektrickej energie alebo výmeny batérií. Počas dňa solárny panel na vrchu lampy absorbuje slnečné svetlo, ktoré sa následne ukladá do integrovanej nabíjateľnej batérie. Po zotmení sa lampa automaticky zapne, vďaka čomu je ideálnym riešením pre osvetlenie chodníkov, záhonov, terás alebo iných vonkajších priestorov.

Dizajn lampy je minimalistický a moderný, s jasným dôrazom na funkcionalitu a estetiku. Výsledný efekt "Dekoratívneho plameňa" je dosiahnutý použitím LED diód, ktoré produkujú teplé, pohybujúce sa svetlo imitujúce plamene. Táto technológia nejenže zabezpečuje krásne vizuálne efekty, ale je tiež veľmi úsporná a dlhodobo udržateľná.

Lampa je vyrobená z vysokokvalitných materiálov odolných voči poveternostným vplyvom, čo zabezpečuje jej dlhú životnosť a odolnosť voči dažďu, vetru a iným klimatickým podmienkam. Montáž lampy je jednoduchá, nevyžaduje žiadne káble ani komplikované nastavenia, čo uľahčuje jej umiestnenie v rôznych častiach záhrady podľa potreby.

V balení nájdete všetko potrebné pre inštaláciu, vrátane montážneho príslušenstva. Lampa je tiež vybavená senzorom svetla, ktorý zabezpečuje jej automatické zapnutie pri stmievaní a vypnutie pri rozbresku. Tým je zaručená maximálna efektivita a minimalizácia energetických strát.

Výhodou tejto solárnej lampy je jej flexibilita a adaptabilita na rôzne typy záhrad a vonkajších priestorov. Či už máte záhradu v tradičnom alebo modernom štýle, "Dekoratívny plameň Square" pridá prvkov krásy a tepla, zatiaľ čo zároveň poskytuje praktické a ekologické riešenie pre vaše osvetlenie.

 

Farba produktuČierna
Rozmery17cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu