Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

SOLÁRNY LED STĹPIK SSO-3 SO SÚMRAKOVÝM SENZOROM 4000K

SOLÁRNY LED STĹPIK SSO-3 SO SÚMRAKOVÝM SENZOROM 4000K

13.15€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9887

Stav skladu : 0
Externý sklad : 89

SOLÁRNY LED STĹPIK SSO-3 SO SÚMRAKOVÝM SENZOROM 4000K

SOLÁRNY LED STĹPIK SSO-3 so súmrakovým senzorom 4000K je inovatívny produkt určený na osvetlenie exteriérov, ako sú záhrady, chodníky, parky alebo iné verejné priestranstvá. Tento solárny stĺpik je navrhnutý tak, aby efektívne využíval solárnu energiu na napájanie integrovaných LED diód, ktoré poskytujú jasné a pohodlné svetlo s farebnou teplotou 4000K, čo je príjemné neutrálna biela.

Jednou z kľúčových vlastností tohto stĺpiku je súmrakový senzor, ktorý automaticky zapína a vypína svetlo v závislosti od svetelných podmienok. Tento senzor umožňuje stĺpiku optimalizovať spotrebu energie tým, že zabezpečuje svietenie len v čase od súmraku do úsvitu, čo znižuje energetickú náročnosť a zvyšuje celkovú efektivitu produktu.

Stĺpik je tiež veľmi odolný voči poveternostným podmienkam vďaka robustnému a vodotesnému dizajnu. Je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a minimálnu údržbu, čo je obzvlášť dôležité pre produkty určené na vonkajšie použitie.

Inštalácia tohto solárneho LED stĺpika je jednoduchá a nevyžaduje sa žiadne komplikované elektrické zapojenie, pretože je plne solárne napájaný. Tento fakt zjednodušuje montáž a umožňuje umiestnenie stĺpiku na mnohých miestach bez potreby prístupu k elektrickej sieti.

Esteticky príťažlivý dizajn SOLÁRNEHO LED STĹPIKA SSO-3 je prispôsobený na to, aby dopĺňal a zlepšoval vizuálnu stránku vonkajších priestorov. Jeho moderný vzhľad a kompaktné rozmery sú navrhnuté tak, aby harmonicky zapadli do akéhokoľvek prostredia.

Energetická efektivita tohto produktu nie je len ekologicky priaznivá, ale tiež prispieva k zníženiu energetických nákladov. Súmrakový senzor a solárne napájanie sú ideálnymi technológiami pre udržateľné osvetlenie, čo robí SOLÁRNY LED STĹPIK SSO-3 ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé, ekologické a ekonomické osvetlenie.

 

Farba produktuČierna
Teplota svetla4000K
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu