Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA LIRIO ZÁVESNÁ LUCERNA 28 CM ČIERNA LUMILED

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA LIRIO ZÁVESNÁ LUCERNA 28 CM ČIERNA LUMILED

12.65€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9886

Stav skladu : 0
Externý sklad : 74

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA LIRIO ZÁVESNÁ LUCERNA 28 CM ČIERNA LUMILED

LED solárna záhradná lampa Lirio Závesná Lucerna, s výškou 28 cm a vo farbe čierna, je vynikajúcou voľbou pre každého, kto si praje pridať eleganciu a funkčnosť do svojho vonkajšieho priestoru. Táto lampička je vyrobená z odolných materiálov, ktoré zabezpečujú dlhú životnosť a vysokú odolnosť voči nepriaznivým poveternostným podmienkam. Čierna povrchová úprava dodáva lampe moderný vzhľad, ktorý sa ľahko hodí k rôznym štýlom exteriérov.

Jednou z hlavných výhod tejto lampy je jej solárne napájanie, čo znamená, že nevyžaduje elektrické káble ani pravidelné náklady na energiu. Vďaka integrovanému solárnemu panelu, ktorý efektívne absorbujú slnečné svetlo, sa lampa nabíja počas dňa a automaticky sa zapne pri západe slnka. Táto funkcia zabezpečuje jednoduchosť používania a bezpečnosť, keďže nie sú potrebné žiadne elektrické zdroje.

Lampa disponuje LED svetelným zdrojom, ktorý poskytuje jasnú, ale príjemnú svetelnú atmosféru. LED technológia je známa svojou vysokou energetickou účinnosťou a dlhou životnosťou, čo znamená, že lampa si zachová svoj výkon a kvalitu svetla po dlhé roky. Svetlo má teplú bielu farbu, ktorá vytvára útulnú a prívetivú atmosféru v záhrade alebo na terase.

Lampa je tiež vybavená praktickým závesným mechanizmom, ktorý umožňuje jej ľahké umiestnenie na rôznych miestach, ako sú vetvy stromov, pergoly alebo iné konštrukcie vo vašom vonkajšom priestore. Táto flexibilita v umiestnení robí lampu Lirio Závesná Lucerna veľmi univerzálnou a umožňuje vám vytvoriť jedinečné svetelné scény.

Okrem toho, že je lampa nádherným dekoratívnym prvkom, je tiež veľmi funkčná. Poskytuje dostatočné osvetlenie na čítanie, večerné posedenia alebo dokonca večerné večierky, zároveň dodáva bezpečnosť tým, že osvetľuje tmavé kúty vašej záhrady alebo dvora. Táto kombinácia estetiky a funkčnosti robí lampu ideálnym riešením pre každého, kto hľadá efektívne a štýlové osvetlenie svojho vonkajšieho priestoru.

Sumárne, LED solárna záhradná lampa Lirio Závesná Lucerna je ekologický, ekonomický a esteticky príťažlivý spôsob, ako pridať svetlo a štýl do vašej záhrady alebo na terasu. Jej solárny pohon, energetická účinnosť a odolnosť voči poveternostným vplyvom sú len niektoré z kľúčových vlastností, ktoré ju robia vynikajúcou voľbou pre moderné domácnosti.

 

Farba produktuČierna
Rozmery25cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu