Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED LIRIO SOLÁRNE ZÁHRADNÉ PRÍVESNÉ SVIETIDLO PATINA 28CM LUMILED

LED LIRIO SOLÁRNE ZÁHRADNÉ PRÍVESNÉ SVIETIDLO PATINA 28CM LUMILED

12.65€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9884

Stav skladu : 0
Externý sklad : 87

LED LIRIO SOLÁRNE ZÁHRADNÉ PRÍVESNÉ SVIETIDLO PATINA 28CM LUMILED

LED Lirio Solárne Záhradné Prívesné Svetidlo Patina 28cm Lumiled - Opis Produktu

LED Lirio je solárne záhradné prívesné svetidlo, ktoré kombinuje elegantný dizajn s modernou solárnou technológiou, čím predstavuje ideálne riešenie pre osvetlenie exteriérov bez potreby elektrickej energie. Toto svietidlo má priemer 28 cm a je vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a odolnosť voči nepriaznivým poveternostným podmienkam.

Svetidlo je vybavené LED technológiou známej značky Lumiled, ktorá je známa svojou vysokou efektívnosťou a nízkou spotrebou energie. LED diódy poskytujú jasné a príjemné svetlo, ktoré je ideálne pre nočné osvetlenie záhrad, chodníkov, terás alebo iných vonkajších priestorov.

Konštrukcia svetidla je navrhnutá tak, aby harmonicky zapadla do akéhokoľvek exteriéru. Povrchová úprava v štýle patiny dodáva svetidlu rustikálny vzhľad, ktorý je v poslednej dobe veľmi obľúbený pri dizajne exteriérov. Tento štýl nejenže pridáva na estetike, ale tiež pomáha maskovať prípadné známky opotrebenia, čo je ideálne pre vonkajšie použitie.

Solárne panel na vrchu svetidla je navrhnutý tak, aby efektívne zachytával slnečné svetlo počas dňa a premenil ho na elektrickú energiu, ktorá je uložená v integrovanej nabíjateľnej batérii. Nocou potom svetidlo automaticky svieti vďaka energii získanej z tejto batérie, čo znamená, že nevyžaduje žiadne externé zdroje energie.

Ďalšou výhodou tohto svietidla je jeho jednoduchá inštalácia a údržba. Svetidlo je navrhnuté tak, aby bolo možné ho ľahko zavesiť na rôzne druhy konštrukcií bez potreby náročnej montáže alebo zapojenia do elektrickej siete. Vďaka solárnej technológii tiež nepotrebujete riešiť pravidelné výmeny batérií alebo iné komplikácie spojené s elektrickým napájaním.

Výhodou je aj jeho ekologický aspekt, keďže využíva obnoviteľné zdroje energie, čo znižuje uhlíkovú stopu a podporuje udržateľný spôsob života. Toto solárne svetidlo tak predstavuje skvelú voľbu pre každého, kto si praje krásne osvetlený exteriér bez dodatočných nákladov na energiu a s minimálnym dopadom na životné prostredie.

 

Farba produktuPatina
Rozmery28cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu