Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA FELISI ORIGAMI LANTERN 30CM LUMILED

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA FELISI ORIGAMI LANTERN 30CM LUMILED

10.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9852

Stav skladu : 0
Externý sklad : 74

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA FELISI ORIGAMI LANTERN 30CM LUMILED

LED Solárna Záhradná Lampa Felisi Origami Lantern 30cm Lumiled

Solárna záhradná lampa Felisi Origami Lantern 30cm od spoločnosti Lumiled je ideálnym doplnkom pre každú záhradu, terasu alebo balkón. Táto elegantná a funkčná lampa prináša štýlové osvetlenie a zároveň využíva obnoviteľnú solárnu energiu, čím prispieva k ochrane životného prostredia.

Dizajn a Materiály

Felisi Origami Lantern vyniká svojím jedinečným dizajnom inšpirovaným japonským umením origami. Je vyrobená z kvalitných a odolných materiálov, ktoré zabezpečujú jej dlhú životnosť a odolnosť voči poveternostným vplyvom. S výškou 30 cm a štýlovým tvarom sa táto lampa stane ozdobou každého vonkajšieho priestoru.

Solárna Energia

Lampa je vybavená solárnym panelom, ktorý počas dňa zhromažďuje slnečnú energiu a prevádza ju na elektrickú energiu, ktorá sa ukladá v integrovanom akumulátore. Toto riešenie zaručuje, že lampa bude svietiť automaticky po zotmení bez nutnosti použitia elektrickej siete. Pri plnom nabití dokáže svietiť až 8 hodín, čo je dostatočný čas na osvetlenie večerných vonkajších aktivít.

LED Technológia

Lampa Felisi Origami Lantern využíva modernú LED technológiu, ktorá poskytuje jasné a energeticky úsporné osvetlenie. LED diódy majú dlhú životnosť a nízku spotrebu energie, čo prispieva k celkovej efektívnosti a ekologickému charakteru lampy.

Inštalácia a Použitie

Inštalácia lampy je veľmi jednoduchá a nevyžaduje žiadne špeciálne nástroje ani odborné znalosti. Stačí ju umiestniť na slnečné miesto, kde bude mať prístup k dostatočnému množstvu slnečného svetla. Vďaka svojmu univerzálnemu dizajnu a jednoduchosti použitia je vhodná pre rôzne typy vonkajších priestorov.

Ekologické Výhody

Použitím solárnej lampy Felisi Origami Lantern prispievate k znižovaniu emisií CO2 a šetreniu prírodných zdrojov. Solárne osvetlenie je udržateľné a neprodukuje žiadne škodlivé látky, čo je dôležitý krok smerom k ochrane našej planéty.

Záver

LED Solárna Záhradná Lampa Felisi Origami Lantern 30cm Lumiled je kombináciou estetického vzhľadu, funkčnosti a ekologickej zodpovednosti. Je ideálnym riešením pre každého, kto chce skrášliť svoj vonkajší priestor a zároveň prispieť k ochrane životného prostredia. S jej použitím si môžete užívať príjemné osvetlenie a atmosféru bez starostí o vysoké účty za elektrinu alebo zložité inštalácie.

 

Farba produktuBiela
Rozmery30cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu