Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

SOLÁRNE ZARIADENIE NA PLAŠENIE HLODAVCOV 37 CM

SOLÁRNE ZARIADENIE NA PLAŠENIE HLODAVCOV 37 CM

7.70€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9824

Stav skladu : 0
Externý sklad : 58

SOLÁRNE ZARIADENIE NA PLAŠENIE HLODAVCOV 37 CM

Solárne zariadenie na plašenie hlodavcov s dĺžkou 37 cm je inovatívne riešenie pre odstrašovanie nežiaducich zvierat z vašej záhrady alebo dvora. Toto zariadenie je špeciálne navrhnuté na odplašenie hrabošov, poľných myší, krtkov a mnohých ďalších druhov hlodavcov, ktoré môžu poškodzovať vašu pôdu a rastliny.

Technické špecifikácie tohto repellera sú pôsobivé. Po vložení do zeme vyžaruje zvuk premenlivej frekvencie v rozsahu od 400 do 1000 Hz, čo zabraňuje hlodavcom, aby si na zvuk zvykli. Zvuk je vydávaný v tridsaťsekundových intervaloch a je sprevádzaný vibráciami vo vnútri tyče, čo zvyšuje účinnosť zariadenia.

Toto bezúdržbové bezdrôtové zariadenie je odolné voči meniacim sa poveternostným podmienkam a vode, čo zabezpečuje jeho dlhú životnosť a spoľahlivosť. Je tiež bezpečné pre domáce zvieratá a ľudí, takže sa nemusíte obávať o zdravie vašich miláčikov alebo rodiny. Zariadenie je veľmi jednoduché na čistenie a rýchlu inštaláciu.

Repeller je napájaný batériou, ktorá sa počas dňa nabíja pomocou solárnych panelov. Prevádzkový rozsah zariadenia je až 1000 m², avšak účinnosť môže byť ovplyvnená typom pôdy. Suchý, piesočnatý substrát môže tlmiť zvukové vlny, čo môže znížiť ochrannú oblasť až o polovicu. Najlepší účinok sa dosiahne na vlhkej alebo ílovitej pôde, pričom prvé účinky sú viditeľné po minimálne 5 dňoch.

Rozmery zariadenia sú nasledovné: celková dĺžka je 37 cm, dĺžka stĺpika sedadla 33,5 cm, rozmery hlavy 9,5 x 8 x 3,5 cm a rozmery solárnych panelov 5,5 x 4,5 cm.

Balenie obsahuje úplne nový repeller a originálne balenie, čo zabezpečuje, že dostanete produkt v najlepšom možnom stave. Toto zariadenie je ideálnym riešením pre každého, kto chce udržať svoju záhradu bez hlodavcov bez použitia chemikálií alebo zložitých mechanických pascí.

Farba produktuČierna
Rozmery9.5 x 8 x 3.5 cm
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu