Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

SOLÁRNA DEKORÁCIA SOB

5.25€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9802

Stav skladu : 0
Externý sklad : 110

SOLÁRNA DEKORÁCIA SOB

Solárna dekorácia sob je inovatívnym a ekologickým spôsobom, ako ozdobiť váš domov, auto alebo akékoľvek okno. Táto rozkošná dekorácia v tvare soba s čiapkou oživí každý priestor, kde je umiestnená. Vďaka zabudovanému solárnemu panelu táto dekorácia nevyžaduje žiadne batérie ani iný zdroj napájania. Stačí ju položiť na slnečné svetlo a sob sa začne pohybovať a tancovať, čo vytvára veselú a príjemnú atmosféru.

Dekorácia má kompaktné rozmery 10 x 5.5 x 6 cm, čo ju robí ideálnou pre umiestnenie na parapety, police, stoly alebo do interiéru auta. Tvar soba s čiapkou je detailne vypracovaný a farebne atraktívny, čo z nej robí nielen funkčný, ale aj esteticky príjemný doplnok. Je to skvelý spôsob, ako pridať trochu vianočnej nálady alebo zimnej tematiky do vášho priestoru.

Jedným z najväčších prínosov tejto solárnej dekorácie je jej ekologickosť. Vďaka solárnemu panelu nepotrebujete batérie, čím prispievate k znižovaniu odpadu a ochrane životného prostredia. Solárny panel je efektívny a dokáže poháňať dekoráciu aj pri miernom osvetlení, čo zabezpečuje jej nepretržitý pohyb počas dňa.

Táto solárna dekorácia je tiež výborným darčekom pre blízkych. Je originálna, zábavná a praktická. Deti aj dospelí ocenia jej hravosť a ekologický prístup. Navyše, jej používanie je úplne jednoduché a bez údržby, stačí ju len umiestniť na slnečné miesto.

Solárna dekorácia sob je nielen krásnym doplnkom, ale aj symbolom udržateľnosti a inovácie. Je ideálnym príkladom toho, ako môžeme do našich každodenných životov zaviesť ekologické riešenia a zároveň si spríjemniť prostredie okolo nás. Umiestnite si tento tancujúci sob do vášho okna a nechajte ho priniesť radosť a pozitívnu energiu do vášho domova alebo auta každý deň.

Farba produktuHnedá
Rozmery10 x 5.5 x 6 cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu