Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

SOLÁRNÁ DEKORÁCIA MIKULÁŠ

5.25€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9801

Stav skladu : 0
Externý sklad : 88

SOLÁRNÁ DEKORÁCIA MIKULÁŠ

Solárna dekorácia Mikuláš je originálny a zábavný doplnok, ktorý oživí každé miesto, kde ju umiestnite. Tento veselý Mikuláš, vybavený zabudovaným solárnym panelom, sa pri dostatku slnečného svetla prebudí k životu a začne sa hýbať a tancovať. Je to ideálny spôsob, ako priniesť vianočnú atmosféru a radosť do vášho domova, kancelárie alebo auta.

Rozmery tejto dekorácie sú 10 x 5.5 x 6 cm, čo znamená, že je dostatočne malá na to, aby sa zmestila takmer kamkoľvek, ale zároveň dostatočne veľká na to, aby bola viditeľná a upútala pozornosť. Je navrhnutá tak, aby vyzerala ako tradičný Mikuláš, čo z nej robí ideálny vianočný doplnok. Tento Mikuláš je oblečený v klasickom červenom kostýme s bielymi ozdobami, s čiernym opaskom a červenou čapicou s bielym lemom.

Použitie tejto dekorácie je mimoriadne jednoduché. Stačí ju umiestniť na miesto, kde bude vystavená priamemu slnečnému svetlu, a vďaka solárnemu panelu začne Mikuláš tancovať. To znamená, že nepotrebuje žiadne batérie ani elektrickú energiu, čo ju robí ekologickým a ekonomickým riešením. Tento tanec nielenže prináša radosť, ale môže tiež slúžiť ako zábavný spôsob, ako deti oboznámiť s princípmi solárnej energie.

Solárna dekorácia Mikuláš je ideálna do auta, kde môže zdobiť palubnú dosku a robiť radosť každému cestujúcemu. Rovnako dobre sa hodí do domácnosti, kde ju môžete umiestniť na okenný parapet alebo poličku. Je to skvelý spôsob, ako pridať vianočnú náladu do vášho interiéru. Tento tanec na slnečné svetlo môže tiež slúžiť ako milá a vtipná pripomienka, že aj v najkratších zimných dňoch slnko vždy nakoniec vyjde.

Okrem estetickej hodnoty prináša táto dekorácia aj edukatívny prvok. Deti aj dospelí môžu vidieť, ako solárna energia dokáže poháňať pohyb, a pochopiť základné princípy obnoviteľných zdrojov energie. Mikulášova tancujúca dekorácia je teda nielen krásnym a zábavným doplnkom, ale aj malým krokom k väčšiemu ekologickému povedomiu.

Zhrnutie: Solárna dekorácia Mikuláš je perfektným vianočným doplnkom, ktorý kombinuje tradičný vzhľad s modernou technológiou. Je ekologická, jednoduchá na použitie a prinesie radosť a vianočnú atmosféru do každého prostredia.

Farba produktuBiela , červená
Pridajte hodnotenie produktu