Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA 3000K IP44 10CM OKRASNÁ GUĽA GLORIS LUMILED

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA 3000K IP44 10CM OKRASNÁ GUĽA GLORIS LUMILED

2.95€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9786

Stav skladu : 0
Externý sklad : 66

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA 3000K IP44 10CM OKRASNÁ GUĽA GLORIS LUMILED

LED solárna záhradná lampa Gloris Lumiled je inovatívne a esteticky príjemné osvetlenie, ktoré prinesie do vašej záhrady elegantný a praktický svetelný prvok. Táto lampa je navrhnutá tak, aby nielen osvetľovala vonkajší priestor, ale aj zvyšovala jeho vizuálnu príťažlivosť. S farebnou teplotou 3000K poskytuje príjemné, teplé biele svetlo, ktoré vytvára útulnú a pohodovú atmosféru vhodnú na večerné posedenia alebo romantické záhradné večery.

Lampa má krytie IP44, čo znamená, že je odolná voči vode a prachu. Táto vlastnosť je mimoriadne dôležitá pre vonkajšie osvetlenie, keďže zabezpečuje spoľahlivú prevádzku aj v nepriaznivých poveternostných podmienkach. Okrúhly tvar a moderný dizajn v podobe ozdobnej gule s priemerom 10 cm umožňujú lampe dokonale zapadnúť do akéhokoľvek záhradného prostredia, či už ide o trávnik, záhradné chodníky alebo terasy.

Jednou z najväčších výhod tejto solárnej lampy je jej ekologický a úsporný charakter. Vďaka zabudovanému solárnemu panelu využíva energiu zo slnka na nabíjanie vstavaných batérií, čím znižuje potrebu pripojenia k elektrickej sieti a eliminuje prevádzkové náklady. Lampa sa automaticky zapne pri zotmení a vypne pri úsvite, čo zabezpečuje pohodlné a bezstarostné používanie bez nutnosti manuálneho ovládania.

Inštalácia tejto lampy je jednoduchá a rýchla, nevyžaduje žiadne špeciálne nástroje ani zručnosti. Stačí ju umiestniť na požadované miesto, kde bude dostatok slnečného svetla počas dňa, aby sa mohla efektívne nabiť. Lampa je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a odolnosť voči mechanickému poškodeniu.

LED solárna záhradná lampa Gloris Lumiled je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí hľadajú spoľahlivé, štýlové a ekologické osvetlenie pre svoj vonkajší priestor. Či už ju použijete na osvetlenie záhradnej cesty, terasy alebo ako dekoratívny prvok medzi kvetmi a rastlinami, táto lampa vám poskytne nielen praktické osvetlenie, ale aj príjemnú atmosféru a estetický vzhľad. Investícia do tohto produktu sa vám vráti v podobe úspory energie a zvýšenej atraktivity vašej záhrady.

 

Farba produktuČierna
Rozmery10cm
Teplota svetla3000K
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu