Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

NÁSTENNÉ SVIETIDLO SHINE GOLD 13,8W LED IP44 MILAGRO

NÁSTENNÉ SVIETIDLO SHINE GOLD 13,8W LED IP44 MILAGRO

91.60€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9768
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 58

NÁSTENNÉ SVIETIDLO SHINE GOLD 13,8W LED IP44 MILAGRO

Nástenné svietidlo SHINE GOLD 13,8W LED IP44 od spoločnosti MILAGRO je elegantným a moderným osvetlením, ktoré sa výborne hodí na použitie v kúpeľniach alebo kozmetických salónoch. Tento model, označený ako SHINE ML5734, je vybavený vymeniteľným LED svetelným zdrojom, ktorý pracuje na napätí 230 V a poskytuje maximálny výkon 13,8W. Tento výkon je ekvivalentom približne 69W pri použití klasických žiaroviek, čo zaručuje dostatočné a efektívne osvetlenie priestoru.

Svietidlo je vyrobené z dvoch bezpečných a kvalitných materiálov - akrylu a kovu. Tieto materiály dodávajú svietidlu nielen vysokú odolnosť, ale aj elegantný vzhľad, ktorý sa hodí do moderných interiérov. Povrch svietidla je zlatý, čo dodáva priestoru luxusný a sofistikovaný vzhľad.

Celkové rozmery svietidla sú šírka 600 mm, výška 40 mm a hĺbka 115 mm. Po inštalácii je svietidlo vzdialené od steny 11,5 cm, čo zaručuje ideálne rozloženie svetla nad zrkadlom. Nástenné svietidlo SHINE ML5734 vydáva neutrálne biele svetlo, ktoré je ideálne pre osvetlenie tváre pri líčení alebo holení. Neutrálna biela farba svetla je príjemná pre oči a zároveň dostatočne jasná na detailné úkony.

Jednou z dôležitých vlastností tohto svietidla je jeho vysoký stupeň ochrany IP44, čo znamená, že je odolné voči vlhkosti a prachu. Táto vlastnosť je obzvlášť dôležitá pri použití v kúpeľniach, kde je zvýšená vlhkosť. Svietidlo je teda nielen esteticky príťažlivé, ale aj praktické a bezpečné na použitie v náročnejších podmienkach.

Svietidlo SHINE ML5734 je navrhnuté tak, aby bolo možné ho zavesiť nad zrkadlo, buď samostatne, alebo v kombinácii s ďalšími modelmi z kolekcie SHINE. Tento úzky obdĺžnikový tvar je ideálny pre moderné interiéry, kde sa kladie dôraz na čisté línie a minimalistický dizajn. Jeho univerzálnosť a štýlový vzhľad z neho robia perfektný doplnok nielen pre kúpeľne, ale aj pre rôzne komerčné priestory, ako sú kozmetické salóny alebo wellness centrá.

Nástenné svietidlo SHINE GOLD 13,8W LED IP44 je teda skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú moderné, efektívne a elegantné osvetlenie pre svoje priestory.

PARAMETRE PRODUKTU: 

  • Rozmery: šírka 600 mm x výška 40 mm x hĺbka 115 mm
  • Materiál: kov, plast
  • Farba povrchu: zlatá
  • Stupeň ochrany: IP44
Farba produktuzlatá
Napájanie230V
Príkon13.8W
Rozmery600 x 40 x 115 mm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu