Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED 20W 100CM APP376-1W - BIELE

NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED 20W 100CM APP376-1W - BIELE

81.05€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9765
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 58

NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED 20W 100CM APP376-1W - BIELE

Moderné, nadčasové a veľmi elegantné nástenné svietidlo LED 20W 100CM APP376-1W v bielej farbe je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú štýlové a funkčné osvetlenie do svojho interiéru. Toto svietidlo je špeciálne navrhnuté pre osvetlenie kúpeľňovej zrkadlovej skrinky, ale svojím univerzálnym dizajnom a vynikajúcimi vlastnosťami sa dokonale hodí aj do obchodných priestorov a kaderníckych salónov.

Jednou z hlavných výhod tohto svietidla je jeho moderný a elegantný dizajn, ktorý dokáže okamžite zaujať a dodať priestoru sofistikovaný vzhľad. Jeho čisté línie a minimalistický štýl zaručujú, že sa ľahko začlení do akéhokoľvek interiéru bez ohľadu na jeho štýl. Biely povrch svietidla prispieva k jeho univerzálnosti a zaručuje, že sa bude hodiť do akéhokoľvek farebného schématu miestnosti.

Toto svietidlo je vybavené LED technológiou s výkonom 20W, čo zabezpečuje vysokú energetickú účinnosť a dlhú životnosť. LED osvetlenie je známe svojou schopnosťou produkovať jasné a rovnomerné svetlo, čo je ideálne pre detailné úkony, ako je líčenie alebo úprava vlasov. Svetlo z tohto svietidla je tiež veľmi príjemné pre oči, čo prispieva k pohodliu pri jeho používaní.

Ďalšou dôležitou vlastnosťou je jeho dĺžka 100 cm, ktorá umožňuje rovnomerné rozloženie svetla po celej ploche, čo je obzvlášť užitočné pri osvetľovaní väčších zrkadiel alebo pracovných priestorov. Svietidlo je vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú jeho trvácnosť a odolnosť voči vlhkosti, čo je veľmi dôležité pri použití v kúpeľni.

Okrem toho, jeho inštalácia je veľmi jednoduchá a rýchla, čo znamená, že ho môžete mať v prevádzke behom niekoľkých minút. Je tiež kompatibilné s rôznymi typmi nástenných spínačov, čo umožňuje ľahkú integráciu do existujúceho osvetľovacieho systému.

Nástenné svietidlo LED 20W 100CM APP376-1W je skutočne všestranným a štýlovým osvetlením, ktoré kombinuje moderný dizajn s vysokou funkčnosťou. Či už ho použijete v kúpeľni, obchode alebo kaderníckom salóne, určite oceníte jeho kvalitu a elegantný vzhľad. Toto svietidlo je skvelou investíciou do vášho interiéru, ktorá vám prinesie nielen estetický pôžitok, ale aj praktické výhody.

Farba produktuBiela
Napájanie230V
Príkon20W
Rozmery955mm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu