Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

NÁSTENNÉ SVIETIDLO 80CM APP850-1W - ČIERNE

NÁSTENNÉ SVIETIDLO 80CM APP850-1W - ČIERNE

68.40€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9764
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 47

NÁSTENNÉ SVIETIDLO 80CM APP850-1W - ČIERNE

Nástenné svietidlo APP850-1W s dĺžkou 80 cm je moderný, nadčasový a veľmi elegantný osvetľovací prvok, ktorý sa hodí do rôznych interiérov. Čierna farba tohto LED svietidla dodáva jeho dizajnu sofistikovaný a štýlový vzhľad, ktorý dokonale zapadá do moderných, minimalistických i klasických priestorov.

Jednou z hlavných predností tohto svietidla je jeho univerzálnosť. Svietidlo APP850-1W je ideálnou voľbou pre osvetlenie kúpeľňovej zrkadlovej skrinky, kde poskytuje dostatok svetla pre každodenné úkony, ako je líčenie, holenie či starostlivosť o pleť. Vďaka svojim rozmerom a dizajnu je tiež vynikajúcim riešením pre obchodné priestory, kde môže slúžiť ako efektívne osvetlenie vitrín, políc či pracovných pultov.

V kaderníckych salónoch nájde toto svietidlo svoje uplatnenie nielen pre svoj estetický vzhľad, ale aj pre praktickosť. Rovnomerné a jasné osvetlenie je kľúčové pri práci kaderníkov, ktorí potrebujú vidieť každý detail počas svojej práce. Svietidlo APP850-1W poskytuje kvalitné svetlo, ktoré minimalizuje odrazy a tiene, čím zvyšuje presnosť a pohodlie pri práci.

Toto nástenné svietidlo je tiež vynikajúcou voľbou pre osvetlenie umeleckých diel a obrazov. Jeho jemné a rovnomerné svetlo zvýrazňuje detaily a farby umenia bez toho, aby ich skresľovalo. To znamená, že obrazy budú vyzerať presne tak, ako to zamýšľal umelec, čím sa zvyšuje estetický zážitok návštevníkov galérií či domácich interiérov.

Ďalšou výhodou svietidla APP850-1W je jeho energetická efektívnosť. LED technológia zaisťuje nízku spotrebu energie a dlhú životnosť, čo znamená, že svietidlo je nielen šetrné k životnému prostrediu, ale aj k vašej peňaženke. Okrem toho, jednoduchá inštalácia a údržba zaručujú, že budete mať menej starostí s jeho používaním.

Svojím minimalistickým dizajnom, vysokou funkčnosťou a eleganciou sa nástenné svietidlo APP850-1W stáva ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá kvalitné a štýlové osvetlenie do svojho interiéru. Nezáleží na tom, či potrebujete osvetliť kúpeľňu, obchodný priestor, kadernícky salón alebo umeleckú galériu, toto svietidlo splní všetky vaše očakávania a požiadavky.

Farba produktuČierna
Napájanie230V
Rozmery80cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu