Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED KÚPEĽŇOVÉ SVIETIDLO NAD ZRKADLOM 60CM APP840-1W FLAT CHROM

LED KÚPEĽŇOVÉ SVIETIDLO NAD ZRKADLOM 60CM APP840-1W FLAT CHROM

67.35€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9763
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 61

LED KÚPEĽŇOVÉ SVIETIDLO NAD ZRKADLOM 60CM APP840-1W FLAT CHROM

LED kúpeľňové svietidlo nad zrkadlom APP840-1W je elegantným a praktickým riešením pre osvetlenie vašej kúpeľne. Toto svietidlo bolo navrhnuté tak, aby splnilo všetky vaše potreby týkajúce sa osvetlenia v blízkosti zrkadla. Jeho moderný dizajn a kvalitné spracovanie z neho robia skvelý doplnok do akéhokoľvek interiéru kúpeľne.

Svietidlo má dĺžku 60 cm, čo je ideálna veľkosť pre osvetlenie stredne veľkých až veľkých zrkadiel. Jeho jednoduché a štíhle línie dodávajú kúpeľni minimalistický a sofistikovaný vzhľad. Povrchová úprava v chróme pridáva na elegancii a je odolná voči vlhkosti, čo je v kúpeľni nevyhnutnosťou.

LED technológia, ktorou je svietidlo vybavené, zaručuje vysokú energetickú účinnosť a dlhú životnosť. LED žiarovky majú nízku spotrebu energie, čo prispieva k úspore nákladov na elektrickú energiu. Svietidlo poskytuje jasné a rovnomerné svetlo, ktoré je ideálne pre každodenné úkony, ako je líčenie, holenie či umývanie tváre. Svetlo je príjemné pre oči a nebliká, čo zvyšuje komfort používania.

Montáž tohto svietidla je jednoduchá a rýchla. Je navrhnuté na nástennú inštaláciu a všetky potrebné montážne prvky sú súčasťou balenia. Svietidlo je možné inštalovať priamo nad zrkadlo alebo vedľa neho, podľa preferencií a priestorových možností.

Bezpečnosť je pri kúpeľňovom osvetlení kľúčová, a preto je toto svietidlo navrhnuté s ohľadom na vysoké štandardy. Jeho ochranné krytie zabezpečuje, že je odolné voči vode a prachu, čo zaručuje jeho dlhodobú spoľahlivosť a bezpečnosť v prostredí s vyššou vlhkosťou.

Celkový dizajn svietidla APP840-1W je výsledkom precízneho spracovania a kvalitných materiálov. Kombinácia estetiky a funkčnosti zaručuje, že svietidlo nebude len zdrojom svetla, ale aj štýlovým doplnkom, ktorý zvýrazní krásu vašej kúpeľne.

Toto LED kúpeľňové svietidlo je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé, energeticky úsporné a štýlové osvetlenie nad zrkadlo. Jeho moderný dizajn a praktické vlastnosti ho robia vynikajúcou voľbou pre akúkoľvek kúpeľňu.

Farba produktuChróm
Napájanie230V
Rozmery60cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu