Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

NÁSTENNÉ SVIETIDLO GOLD 80CM APP838-1W

NÁSTENNÉ SVIETIDLO GOLD 80CM APP838-1W

68.40€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9756
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 62

NÁSTENNÉ SVIETIDLO GOLD 80CM APP838-1W

Nástenné svietidlo GOLD 80CM APP838-1W predstavuje dokonalú kombináciu moderného dizajnu a funkčnosti. Toto nadčasové a elegantné LED svietidlo je navrhnuté s ohľadom na estetiku a praktickosť, čo z neho robí ideálne riešenie pre osvetlenie kúpeľní, výkladov, kaderníckych salónov či ako obrazové svetlo.

Svietidlo má dĺžku 80 cm, čo umožňuje rovnomerné osvetlenie väčších plôch, ako je zrkadlo v kúpeľni. Jeho moderný a minimalistický dizajn v zlatej farbe dodáva interiéru luxusný a sofistikovaný vzhľad. Zároveň je jeho konštrukcia pevná a odolná, čo zaručuje dlhú životnosť a spoľahlivosť.

Jednou z hlavných výhod tohto svietidla je použitie LED technológie, ktorá ponúka nízku spotrebu energie a dlhú životnosť svetelného zdroja. LED diódy zabezpečujú jasné a príjemné svetlo, ktoré je ideálne na osvetlenie detailov pri zrkadle alebo na zvýraznenie exponátov vo výkladoch. Farba svetla je starostlivo vybraná tak, aby bola príjemná pre oči a vytvárala pohodlnú atmosféru.

Inštalácia svietidla GOLD 80CM APP838-1W je jednoduchá a rýchla. Vďaka premyslenému dizajnu ho možno ľahko pripevniť na stenu, čo šetrí čas aj námahu. Súčasťou balenia sú všetky potrebné montážne prvky a jasný návod na inštaláciu.

Toto svietidlo je ideálne pre rôzne prostredia. V kúpeľniach poskytuje dostatočné osvetlenie na rannú hygienu či večerné relaxovanie. Vo výkladoch a kaderníckych salónoch zase pomáha vytvoriť profesionálny a príťažlivý vzhľad, ktorý zaujme zákazníkov. Ako obrazové svetlo dodá umeleckým dielam ten správny akcent a zvýrazní ich detaily.

Vďaka svojim vlastnostiam a elegantnému dizajnu je nástenné svietidlo GOLD 80CM APP838-1W vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá kvalitné a štýlové osvetlenie. Nech už ho použijete kdekoľvek, určite splní vaše očakávania a prinesie do vášho priestoru svetlo a eleganciu.

Farba produktuzlatá
Napájanie230V
Rozmery80cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu