Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

KÚPEĽŇOVÉ NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED NAD ZRKADLOM 18W 90CM APP371-1W CHRÓM

KÚPEĽŇOVÉ NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED NAD ZRKADLOM 18W 90CM APP371-1W CHRÓM

68.40€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9754
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 55

KÚPEĽŇOVÉ NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED NAD ZRKADLOM 18W 90CM APP371-1W CHRÓM

Kúpeľňové nástenné svietidlo LED nad zrkadlom 18W 90CM APP371-1W chróm je dokonalým riešením pre moderné a štýlové osvetlenie vašej kúpeľne. Toto elegantné svietidlo je navrhnuté tak, aby splňovalo nielen estetické, ale aj funkčné požiadavky na osvetlenie. Svojím nadčasovým dizajnom a vysokou kvalitou spracovania je ideálne na použitie nielen v kúpeľniach, ale aj v rôznych obchodných priestoroch, ako sú výklady a kadernícke salóny.

Svietidlo je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a odolnosť voči vlhkosti, ktorá je bežná v kúpeľňových priestoroch. Chrómová povrchová úprava dodáva svietidlu moderný a elegantný vzhľad, ktorý ľahko zapadne do rôznych štýlov interiéru. Dĺžka svietidla je 90 cm, čo poskytuje dostatočne široké osvetlenie pre zrkadlo alebo iné osvetľované plochy.

Svetelný výkon 18W zabezpečuje dostatočné množstvo svetla na bežné činnosti v kúpeľni, ako je líčenie, holenie alebo starostlivosť o pleť. LED technológia zaručuje nízku spotrebu energie a dlhú životnosť žiarovky, čím prispieva k ekologickému a ekonomickému využívaniu svietidla. Svietidlo vydáva príjemné, neutrálné svetlo, ktoré verne reprodukuje farby a nevytvára nepríjemné tiene.

Montáž svietidla je jednoduchá a bezpečná, pričom balenie obsahuje všetky potrebné komponenty pre jeho inštaláciu. Svietidlo je možné upevniť priamo nad zrkadlo alebo na stenu podľa vašich potrieb a preferencií. Okrem kúpeľne je toto svietidlo skvelou voľbou aj pre osvetlenie obrazov alebo iných dekoratívnych prvkov v domácnosti alebo komerčných priestoroch.

Nástenné svietidlo LED APP371-1W je nielen praktickým, ale aj štýlovým doplnkom, ktorý pridá vašej kúpeľni alebo inému priestoru moderný vzhľad a zlepší celkovú atmosféru. Vďaka svojmu nadčasovému dizajnu a vysokej kvalite spracovania je toto svietidlo investíciou, ktorá vám bude slúžiť dlhé roky.

Farba produktuChróm
Napájanie230V
Príkon18W
Rozmery90cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu