Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED NÁSTENNÉ SVIETIDLO DO KÚPEĽNE NAD ZRKADLO 15W 106CM APP367-1W CHRÓM

LED NÁSTENNÉ SVIETIDLO DO KÚPEĽNE NAD ZRKADLO 15W 106CM APP367-1W CHRÓM

51.60€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9749
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 52

LED Nástenné Svietidlo do Kúpeľne nad Zrkadlo 15W 106cm APP367-1W Chróm

LED nástenné svietidlo APP367-1W je skvelou voľbou pre osvetlenie kúpeľne nad zrkadlo, ale aj pre iné priestory, kde je potrebné jasné a rovnomerné osvetlenie. Jeho elegantný a nadčasový dizajn zaručuje, že bude vyzerať skvelo v rôznych interiéroch, či už ide o moderné kúpeľne, výklady obchodov alebo štýlové kadernícke salóny.

Svietidlo je vyrobené z kvalitného chrómového materiálu, ktorý dodáva lampe luxusný vzhľad a zvyšuje jej odolnosť proti vlhkosti a korózii. Táto vlastnosť je obzvlášť dôležitá v kúpeľňových podmienkach, kde je vystavená vysokým úrovniam vlhkosti. Lampa má výkon 15W, čo je dostatočné na osvetlenie aj väčších zrkadiel a priestorov, pričom zároveň šetrí energiu vďaka LED technológii.

Jednou z hlavných predností tohto svietidla je jeho nastaviteľné rameno s dvojbodovým nastavením uhla. To umožňuje presné smerovanie svetla tam, kde je najviac potrebné. Či už potrebujete priame osvetlenie pre detailnú prácu alebo rozptýlené svetlo pre celkové osvetlenie miestnosti, toto svietidlo sa prispôsobí vašim potrebám. Nastaviteľné rameno tiež uľahčuje montáž a umožňuje flexibilné umiestnenie svietidla.

Moderný dizajn svietidla APP367-1W je zameraný na jednoduché línie a čisté tvary, čo ho robí atraktívnym doplnkom do každého interiéru. Vďaka svojmu elegantnému vzhľadu a vysokému lesku chrómového povrchu, svietidlo zaujme na prvý pohľad a dokonale doplní akékoľvek zrkadlo či dekoratívne prvky v miestnosti.

Lampa je vhodná aj ako obrazové svetlo, ktoré dokonale osvetlí umelecké diela alebo fotografie. Jej neutrálny dizajn zabezpečuje, že nebude rušiť vizuálny dojem z vystavených objektov, ale naopak, zvýrazní ich krásu a detaily.

Okrem estetických a funkčných výhod, LED svietidlo APP367-1W ponúka aj dlhú životnosť a minimálnu údržbu. LED technológia je známa svojou vysokou energetickou účinnosťou a dlhou životnosťou, čo znamená, že sa nemusíte často zaoberať výmenou žiaroviek a zároveň ušetríte na nákladoch za elektrickú energiu.

Celkovo je LED nástenné svietidlo APP367-1W v chrómovej úprave vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivé, elegantné a funkčné osvetlenie do kúpeľne alebo iných priestorov. Jeho všestrannosť, moderný dizajn a praktické vlastnosti z neho robia ideálny doplnok pre každý interiér.

Farba produktuChróm
Napájanie230V
Rozmery106cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
Výstupný výkon15W
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu