Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED 40CM APP839-1W - BLACK

NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED 40CM APP839-1W - BLACK

61.05€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9748

Stav skladu : 0
Externý sklad : 75

NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED 40CM APP839-1W - BLACK

Nadčasové a Elegantné Osvetlenie pre Každý Priestor

NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED 40CM APP839-1W - BLACK predstavuje dokonalú kombináciu moderného dizajnu a funkčnosti. Tento štýlový kúsok je navrhnutý tak, aby splnil potreby náročných zákazníkov, ktorí hľadajú kvalitné a esteticky príťažlivé osvetlenie. Vďaka svojmu jednoduchému, no elegantnému vzhľadu je ideálnym riešením pre rôzne interiéry.

Ideálne pre Kúpeľne a Iné Priestory

Jedným z hlavných využití tohto svietidla je osvetlenie kúpeľne, najmä nad zrkadlom. Jeho svetlo je dostatočne silné a rovnomerné, aby zabezpečilo perfektné osvetlenie pri každodennej starostlivosti o pleť alebo pri holení. Montáž nad zrkadlom vytvára príjemné a funkčné prostredie, ktoré uľahčuje každodenné úkony.

Perfektné pre Výklady a Kadernícke Salóny

Svietidlo APP839-1W je rovnako vhodné pre komerčné priestory, ako sú výklady obchodov a kadernícke salóny. Jeho moderný dizajn a vysoko účinné LED osvetlenie prispievajú k lepšiemu zobrazeniu produktov alebo práce kaderníka. Zákazníci ocenia jasné a príjemné osvetlenie, ktoré vytvára príjemnú atmosféru a zvýrazňuje detaily.

Skvelé ako Osvetlenie Obrazu

Nástenné svietidlo LED APP839-1W je taktiež vynikajúcim riešením pre osvetlenie umeleckých diel a obrazov. Jeho jemné, no dostatočne silné svetlo dokonale zvýrazní farby a detaily na obrazoch, čím zvyšuje ich vizuálnu príťažlivosť. Tento elegantný kúsok tak môže byť nenápadnou, no účinnou súčasťou výzdoby vašej domácnosti či galérie.

Technické Parametre a Výhody

Svietidlo má dĺžku 40 cm, čo z neho robí univerzálne riešenie pre rôzne veľkosti zrkadiel a obrazov. Jeho čierne prevedenie dodáva moderný a sofistikovaný vzhľad, ktorý sa hodí k akémukoľvek štýlu interiéru. LED technológia zaručuje energetickú úspornosť a dlhú životnosť, čím prispieva k zníženiu nákladov na elektrickú energiu a údržbu.

Jednoduchá Inštalácia

Montáž tohto svietidla je jednoduchá a rýchla, vďaka čomu môžete okamžite začať využívať jeho výhody. Súčasťou balenia sú všetky potrebné komponenty a návod na inštaláciu, čo zabezpečuje bezproblémové a rýchle osadenie.

Záver

NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED 40CM APP839-1W - BLACK je vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá moderné, efektívne a esteticky príťažlivé osvetlenie. Či už ho využijete v kúpeľni, v obchodnom priestore, kaderníckom salóne alebo na osvetlenie umeleckých diel, určite splní všetky vaše očakávania a pridá vašim priestorom nádych elegancie a štýlu.

Farba produktuČierna
Napájanie230V
Rozmery40cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu