Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

STROPNÉ SVIETIDLO SIS 9506 NOWODVORSKI WHITE CHROME G9 POVRCHOVÁ MONTÁŽ DO KÚPEĽNE OCEĽ+SKLO MODERNÉ

STROPNÉ SVIETIDLO SIS 9506 NOWODVORSKI WHITE CHROME G9 POVRCHOVÁ MONTÁŽ DO KÚPEĽNE OCEĽ+SKLO MODERNÉ

57.90€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9741
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 47

Stropné Svietidlo SIS 9506 Nowodvorski White Chrome G9

Dizajn a Materiál

Stropné svietidlo SIS 9506 od renomovanej značky Nowodvorski je elegantné a moderné osvetlenie, ktoré je ideálne pre vašu kúpeľňu. Jeho povrchová úprava v bielej a chrómovej farbe prináša do interiéru jemnosť a sofistikovanosť. Svietidlo je vyrobené z kombinácie ocele a skla, čo zaručuje jeho vysokú odolnosť a dlhú životnosť. Oceľová konštrukcia poskytuje pevnosť a stabilitu, zatiaľ čo sklenené prvky dodávajú ľahkosť a estetický vzhľad.

Technické Špecifikácie

Svietidlo je vybavené päticou typu G9, ktorá je kompatibilná s rôznymi druhmi žiaroviek, vrátane LED, čo vám umožňuje prispôsobiť osvetlenie podľa vašich potrieb a preferencií. Maximálny výkon jednej žiarovky môže byť až 40 W, čo je dostatočné pre osvetlenie menších aj stredne veľkých priestorov. Povrchová montáž zabezpečuje jednoduchú inštaláciu priamo na strop, čo zjednodušuje montáž a údržbu.

Použitie v Kúpeľni

Toto svietidlo je navrhnuté špeciálne pre použitie v kúpeľniach, čo znamená, že je odolné voči vlhkosti a pare, ktoré sú bežné v týchto priestoroch. Je ideálne na inštaláciu nad zrkadlo alebo do centrálnej časti kúpeľne, kde poskytne dostatočné a rovnomerné osvetlenie. Moderný dizajn sa dokonale hodí k rôznym štýlom kúpeľňového nábytku a doplnkov, čím prispieva k vytvoreniu harmonického a štýlového prostredia.

Estetika a Funkčnosť

Svietidlo SIS 9506 kombinuje funkčnosť a estetiku v jednom. Jeho moderné línie a neutrálna farebná schéma umožňujú ľahkú integráciu do akéhokoľvek interiéru. Oceľ a sklo sú nielen odolné materiály, ale tiež pridávajú na vizuálnej príťažlivosti svietidla. Tento model je výbornou voľbou pre tých, ktorí hľadajú štýlové a spoľahlivé osvetlenie do svojej kúpeľne.

Montáž a Údržba

Montáž svietidla je jednoduchá a rýchla, pričom všetky potrebné montážne prvky sú súčasťou balenia. Údržba svietidla je taktiež nenáročná – stačí pravidelne čistiť povrch od prachu a nečistôt, aby si zachovalo svoj pôvodný lesk a vzhľad. Použitie kvalitných materiálov zaručuje, že svietidlo bude vyzerať ako nové aj po mnohých rokoch používania.

Záver

Stropné svietidlo SIS 9506 Nowodvorski White Chrome G9 je ideálnym riešením pre moderné kúpeľne. Kombinuje elegantný dizajn, vysokú kvalitu materiálov a funkčnosť, čo ho robí skvelou investíciou do vášho domova.

 

Farba produktuBiela
Napájanie230V
PäticaG9
Rozmery10 x 12.5cm
Svetelný zdrojLed
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu