Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED 12W 50CM APP374-1W - BIELE

NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED 12W 50CM APP374-1W - BIELE

55.80€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9740
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 62

NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED 12W 50CM APP374-1W - BIELE

Nástenné svietidlo LED 12W 50CM APP374-1W - BIELE je vynikajúcim riešením pre moderné osvetlenie, ktoré kombinuje funkčnosť s estetickým dizajnom. Toto nadčasové a elegantné svietidlo je navrhnuté tak, aby poskytovalo optimálne osvetlenie v rôznych prostrediach, či už ide o kúpeľne, obchodné výklady, kadernícke salóny alebo ako osvetlenie obrazov a umeleckých diel.

Dizajn a konštrukcia

Svietidlo má čistý, biely povrch, ktorý zaručuje jeho univerzálnosť a schopnosť zapadnúť do akéhokoľvek interiéru. Jeho minimalistický dizajn zaručuje, že nebude pôsobiť rušivo, ale skôr doplní a zvýrazní celkový štýl miestnosti. S dĺžkou 50 cm je ideálne pre použitie nad zrkadlom v kúpeľni, kde poskytne dostatočné osvetlenie pre denné úkony, ako je holenie, líčenie či čistenie zubov.

Výkon a úspora energie

S výkonom 12W poskytuje svietidlo dostatok svetla, pričom vďaka LED technológii zabezpečuje vysokú energetickú účinnosť a dlhú životnosť. LED svietidlá sú známe svojou nízkou spotrebou energie a dlhou životnosťou, čo z nich robí ekonomickú a ekologickú voľbu pre domáce aj komerčné použitie.

Flexibilita a použitie

Jednou z hlavných výhod tohto svietidla je jeho všestrannosť. Môže byť použité nielen v kúpeľniach, ale aj v obchodných výkladoch, kde dokáže zvýrazniť produkty a upútať pozornosť zákazníkov. Kadernícke salóny môžu využiť jeho jasné a rovnomerné osvetlenie pre prácu s vlasmi, kde je dôležité vidieť každý detail. Ako obrazové svetlo dokáže toto svietidlo jemne zvýrazniť umelecké diela, čím prispieva k vytvoreniu príjemnej atmosféry v galériách či domácnostiach.

Jednoduchá inštalácia

Inštalácia svietidla je jednoduchá a rýchla, čo ocenia predovšetkým tí, ktorí hľadajú efektívne riešenia bez zbytočných komplikácií. Svietidlo je dodávané s potrebným príslušenstvom na montáž, čím sa zabezpečuje jeho stabilné a bezpečné uchytenie na stene.

Záver

Nástenné svietidlo LED 12W 50CM APP374-1W - BIELE je skvelou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivé a štýlové osvetlenie. Jeho elegantný dizajn, energetická účinnosť a všestranné využitie ho predurčujú na široké spektrum aplikácií v domácnostiach aj komerčných priestoroch. Ak hľadáte osvetlenie, ktoré kombinuje moderný vzhľad s praktickými vlastnosťami, toto svietidlo je ideálnou voľbou.

Farba produktuBiela
Napájanie230V
Príkon12W
Rozmery500 x 25mm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu