Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

NÁSTENNÉ SVIETIDLO 60CM APP849-1W - ČIERNE

NÁSTENNÉ SVIETIDLO 60CM APP849-1W - ČIERNE

60.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9739
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 85

NÁSTENNÉ SVIETIDLO 60CM APP849-1W - ČIERNE

Nástenné svietidlo APP849-1W s dĺžkou 60 cm v čiernej farbe je nadčasový a elegantný doplnok, ktorý nájde svoje uplatnenie v rôznych priestoroch. Toto LED svietidlo je ideálne na osvetlenie kúpeľne nad zrkadlom, čím poskytuje jasné a rovnomerné svetlo potrebné na každodenné úkony, ako je holenie, líčenie či starostlivosť o pleť. Jeho štýlový dizajn a kvalitné prevedenie zabezpečujú, že sa stane výrazným prvkom v každej kúpeľni.

Svietidlo APP849-1W je rovnako vhodné na použitie vo výkladoch obchodov, kde dokáže efektívne zvýrazniť vystavené produkty a pritiahnuť pozornosť zákazníkov. Vďaka svojmu čistému a modernému vzhľadu sa perfektne hodí aj do kaderníckych salónov, kde poskytuje dostatok svetla pre precíznu prácu kaderníkov a zároveň prispieva k príjemnej atmosfére v interiéri.

Jednou z najväčších výhod tohto svietidla je jeho energetická úspornosť. LED technológia zabezpečuje nízku spotrebu elektrickej energie, čo sa prejaví na nižších nákladoch za elektrinu. Okrem toho má LED svietidlo dlhú životnosť, čo znamená menej časté výmeny a tým aj nižšie náklady na údržbu.

Svietidlo APP849-1W je vybavené možnosťou jednoduchého a rýchleho upevnenia na stenu, čo uľahčuje jeho inštaláciu. Jeho univerzálny dizajn umožňuje, aby sa hodilo do rôznych interiérových štýlov, od moderných po klasické. Čierna farba dodáva svietidlu elegantný a sofistikovaný vzhľad, ktorý ľahko zapadne do akéhokoľvek prostredia.

Toto svietidlo je tiež vynikajúcou voľbou ako obrazové svetlo. Ak máte doma alebo v kancelárii umelecké diela, ktoré chcete zvýrazniť, APP849-1W poskytne dostatok svetla na ich osvetlenie bez toho, aby rušilo samotný vzhľad obrazu. Jeho tenký a diskrétny dizajn zaručuje, že svetlo bude jemne rozptýlené po celej ploche obrazu, čím sa zabezpečí optimálne zvýraznenie detailov.

Vďaka svojim vlastnostiam a dizajnu je nástenné svietidlo APP849-1W ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú funkčné a estetické riešenie osvetlenia pre rôzne prostredia.

Farba produktuČierna
Napájanie230V
Rozmery60cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu