Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

NÁSTENNÉ SVIETIDLO 40CM APP848-1W - ČIERNE

NÁSTENNÉ SVIETIDLO 40CM APP848-1W - ČIERNE

57.90€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9738
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 57

Nástenné svietidlo APP848-1W je moderným a nadčasovým riešením pre osvetlenie vašich priestorov. Toto elegantné nástenné LED svietidlo s dĺžkou 40 cm je navrhnuté tak, aby dokonale zapadlo do rôznych interiérových štýlov a poskytlo kvalitné a efektívne osvetlenie. Jeho čierny povrch dodáva produktu sofistikovaný a moderný vzhľad, ktorý z neho robí vynikajúci doplnok pre akýkoľvek priestor.

Svietidlo APP848-1W je ideálne pre osvetlenie kúpeľňových zrkadlových skriniek, kde jeho jasné a rovnomerné svetlo zabezpečuje optimálne podmienky pre každodenné úkony, ako je líčenie či holenie. Vďaka svojmu štýlovému dizajnu sa svietidlo hodí aj do obchodných priestorov, kde môže slúžiť ako efektívne osvetlenie pre predajné pulty alebo výstavné vitríny, čím zvyšuje atraktivitu vystavovaných produktov a zlepšuje celkový vzhľad interiéru.

Toto nástenné svietidlo nájde svoje uplatnenie aj v kaderníckych salónoch, kde je kvalitné osvetlenie kľúčové pre precízne vykonávanie práce. Jasné a rovnomerné osvetlenie zabezpečuje, že kaderníci a stylisti majú dostatočné svetlo pre detailné úpravy účesov a iné kozmetické procedúry.

Svietidlo APP848-1W je tiež skvelou voľbou pre osvetlenie obrazov a umeleckých diel. Jeho dizajn a svetelný výkon zaručujú, že obrazy budú osvetlené rovnomerne a bez nežiaducich tieňov, čím sa zvýraznia detaily a farby umeleckých diel.

Toto LED svietidlo je nielen štýlové, ale aj energeticky úsporné. Využíva modernú LED technológiu, ktorá je známa svojou vysokou účinnosťou a dlhou životnosťou. V porovnaní s tradičnými žiarovkami spotrebúva menej energie, čím šetrí náklady na elektrinu a prispieva k ochrane životného prostredia.

Inštalácia svietidla APP848-1W je jednoduchá a rýchla, čo zaručuje, že ho môžete ľahko umiestniť tam, kde ho najviac potrebujete. Jeho robustná konštrukcia a kvalitné materiály zaručujú dlhú životnosť a spoľahlivú prevádzku.

Celkovo je nástenné svietidlo APP848-1W ideálnym riešením pre každého, kto hľadá moderné, elegantné a výkonné osvetlenie pre svoj domov alebo komerčné priestory. Jeho univerzálnosť a štýlový dizajn ho predurčujú na široké použitie v rôznych prostrediach, od kúpeľní a salónov až po galérie a obchodné priestory.

Farba produktuČierna
Napájanie230V
Rozmery40cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu