Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

SVIETIDLO LED NAD ZRKADLO VENUS 8W 40CM ČIERNE

SVIETIDLO LED NAD ZRKADLO VENUS 8W 40CM ČIERNE

50.55€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9727
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 63

LED svietidlo nad zrkadlo VENUS 8W je ideálnym riešením pre osvetlenie kúpeľní a ďalších priestorov, kde je dôležitá kvalita osvetlenia a moderný dizajn. Toto svietidlo je vyrobené s ohľadom na funkčnosť a estetiku, čo ho robí skvelou voľbou pre rôzne interiérové aplikácie.

Technické parametre a vlastnosti

Napájanie a výkon: Svietidlo pracuje s napätím 220-240V AC a má výkon 8W. To znamená, že je energeticky efektívne a poskytuje dostatočný svetelný výkon pre osvetlenie stredne veľkých priestorov.

Farba svetla: Produkuje neutrálnu bielu farbu svetla s teplotou 4200 K. Táto farba svetla je ideálna pre osvetlenie kúpeľní, pretože poskytuje prirodzené osvetlenie, ktoré je vhodné na denné aktivity ako líčenie alebo holenie.

Svetelný tok a index farebného podania: Svietidlo poskytuje svetelný tok približne 580 lm, čo zaisťuje dostatočné osvetlenie. Index farebného podania (CRI) > 80 zabezpečuje presné rozlíšenie osvetlených farieb, čo je dôležité pre vizuálne úlohy, ktoré vyžadujú vysokú presnosť.

Zdroj svetla: Svietidlo je vybavené trvalo zabudovanými LED diódami, ktoré nie sú vymeniteľné. To znamená, že životnosť svietidla závisí od životnosti LED diód, ktorá je však vo všeobecnosti veľmi dlhá a spoľahlivá.

Úroveň bezpečnosti: Svietidlo má bezpečnostný stupeň IP44, čo znamená, že je chránené proti striekajúcej vode a vniknutiu pevných predmetov väčších ako 1 mm. Tento stupeň ochrany je vhodný pre použitie v kúpeľniach a iných vlhkých prostrediach.

Dizajn a montáž

Rozmery: Svietidlo má rozmery 400 x 130 x 50 mm, čo z neho robí kompaktné a elegantné riešenie pre osvetlenie nad zrkadlom. Jeho čierna farba pridáva moderný a štýlový vzhľad, ktorý sa hodí do rôznych interiérových dizajnov.

Kompatibilita so stmievačmi: Svietidlo nie je kompatibilné so stmievačmi, čo znamená, že svetelný výkon nie je možné regulovať. To je dôležité zvážiť pri plánovaní osvetlenia priestoru, aby bolo zabezpečené optimálne osvetlenie bez možnosti stmievania.

Záruka a certifikácia

Záruka: Na svietidlo sa vzťahuje trojročná záruka, čo poskytuje zákazníkom istotu a dôveru v kvalitu produktu.

Certifikáty: Svietidlo má certifikáty CE a RoHS, čo zaručuje, že spĺňa európske normy bezpečnosti, zdravia a ochrany životného prostredia.

Záver

LED svietidlo nad zrkadlo VENUS 8W je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú efektívne, spoľahlivé a esteticky príťažlivé osvetlenie pre svoje kúpeľne a iné priestory. S jeho moderným dizajnom, kvalitným osvetlením a vysokou úrovňou bezpečnosti poskytuje všetko, čo je potrebné pre vytvorenie príjemného a funkčného prostredia.

Farba produktuČierna
Napájanie220-240V AC
Príkon8W
Rozmery400 x 130 x 50 mm
Svetelný tok580lm
Teplota svetla4200K
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
CRI80
Pridajte hodnotenie produktu