Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

SVIETIDLO NAD ZRKADLO VENUS LED 12W 840LM BIELE NEUTRÁLNE 60 CM

SVIETIDLO NAD ZRKADLO VENUS LED 12W 840LM BIELE NEUTRÁLNE 60 CM

49.45€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9719
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 88

Svietidlo nad zrkadlo VENUS LED 12W 840LM biele neutrálne 60 cm

Svietidlo VENUS LED KINKETT je súčasťou série nástenných a kúpeľňových svietidiel, ktoré sú navrhnuté tak, aby spĺňali najvyššie štandardy kvality a účinnosti. Toto svietidlo je vyrobené z kombinácie kovu a skla, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a odolnosť. Jeho moderný dizajn sa dokonale hodí do rôznych typov interiérov, pričom dodáva miestnosti charakter a štýl.

Jednou z hlavných výhod svietidla VENUS LED je jeho integrované LED osvetlenie s výkonom 12 W. Svetlo produkuje bielu neutrálnu farbu s teplotou 4000 K, čo je ideálne pre doplnkové osvetlenie v kúpeľni alebo na chodbe. Neutrálna biela farba svetla je príjemná pre oči a vytvára prirodzenú atmosféru, ktorá je vhodná na denné použitie.

Svietidlo má svetelný tok 840 lumenov, čo zabezpečuje dostatočné osvetlenie pre každodenné činnosti, ako je líčenie, holenie alebo úprava účesu. Dĺžka 60 cm je ideálna pre umiestnenie nad zrkadlo, čím poskytuje rovnomerné a dostatočne silné svetlo bez oslňovania.

Okrem svojej funkčnosti a estetického vzhľadu, svietidlo VENUS LED KINKETT ponúka aj vysokú energetickú účinnosť. Použitie LED technológie znamená nižšiu spotrebu energie a dlhšiu životnosť v porovnaní s tradičnými svetelnými zdrojmi. To znamená, že nielenže ušetríte na účtoch za elektrinu, ale aj prispejete k ochrane životného prostredia.

Pri rozhodovaní o kúpe svietidla VENUS LED získate výrobok, ktorý nielenže splní, ale aj prekročí vaše očakávania. Jeho kvalita, dizajn a výkon z neho robia ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé a estetické osvetlenie do svojho domova. Celkovo je toto svietidlo výbornou investíciou, ktorá prinesie do vášho interiéru svetlo a štýl na mnoho rokov

Farba produktuBiela
Napájanie230V
Príkon12W
Rozmery60cm
Svetelný zdrojLed
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu