Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

NÁSTENNÉ SVIETIDLO DO KÚPEĽNE SLIM CHRÓM 12W 4000K UNO-BH-001

NÁSTENNÉ SVIETIDLO DO KÚPEĽNE SLIM CHRÓM 12W 4000K UNO-BH-001

45.25€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9717
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 47

NÁSTENNÉ SVIETIDLO DO KÚPEĽNE SLIM CHRÓM 12W 4000K UNO-BH-001

Nástenné svietidlo do kúpeľne SLIM CHRÓM 12W 4000K UNO-BH-001 je elegantné a funkčné riešenie osvetlenia pre moderné kúpeľne. Toto svietidlo je navrhnuté tak, aby splnilo vysoké nároky na estetiku a praktickosť, čo z neho robí ideálnu voľbu pre rôzne typy kúpeľní, od klasických po moderné.

Hlavnou výhodou tohto svietidla je jeho slim dizajn, ktorý zabezpečuje, že svietidlo nezaberá veľa miesta a zároveň dodáva kúpeľni čistý a elegantný vzhľad. Chromová povrchová úprava dodáva svietidlu sofistikovaný a moderný vzhľad, ktorý ľahko zapadne do akéhokoľvek interiéru.

Svietidlo má výkon 12W, čo je dostatočné na to, aby poskytlo dostatok svetla pre bežné denné aktivity v kúpeľni, ako sú umývanie tváre, čistenie zubov alebo nanášanie make-upu. Svetelný tok s teplotou farby 4000K zabezpečuje príjemné neutrálné biele svetlo, ktoré je ideálne pre osvetlenie v kúpeľni, pretože nie je ani príliš studené, ani príliš teplé. Toto svetlo tak vytvára príjemnú atmosféru a zároveň zabezpečuje dobrú viditeľnosť.

Model UNO-BH-001 je tiež vybavený modernými LED technológiami, ktoré sú energeticky úsporné a majú dlhú životnosť. LED diódy poskytujú stabilné svetlo bez blikania a zaisťujú nízku spotrebu energie, čo je výhodné pre domácnosti, ktoré dbajú na úsporu energie a ochranu životného prostredia.

Inštalácia tohto svietidla je jednoduchá a rýchla, pričom je možné ho namontovať na rôzne povrchy. Je vhodné pre inštaláciu nad zrkadlo alebo vedľa neho, čím poskytuje optimálne osvetlenie pre každodenné činnosti. Svietidlo je navyše odolné voči vlhkosti, čo je dôležité pre bezpečné používanie v kúpeľni.

Farba produktuChróm
Napájanie230V
Príkon12W
Teplota svetla4000K
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu