Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

2m mliečny difúzor pre lišty do dlaždíc

1.70€
Dostupnosť: Na skalde
Kód tovaru: 9391
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 13
Externý sklad : 199

2m Mliečny Difúzor pre Lišty do Dlaždíc

Materiál: Polykarbonát (PC)

Difúzor je vyrobený z vysoko kvalitného polykarbonátu (PC), čo zaručuje jeho dlhú životnosť, odolnosť a vysokú priehľadnosť. Polykarbonát je známy svojou schopnosťou odolávať nárazom a teplotným zmenám, čo je ideálne pre použitie v rôznych interiérových a exteriérových podmienkach. Tento materiál je tiež ľahký, čo uľahčuje inštaláciu a manipuláciu.

Farba: Mliečna

Mliečna farba difúzora poskytuje jemné a rovnomerné rozptýlenie svetla, čo je kľúčové pre dosiahnutie príjemnej a homogénnej svetelnej atmosféry v miestnosti. Táto farba tiež pomáha minimalizovať oslnenie, čo prispieva k zvýšeniu vizuálneho komfortu. Mliečny difúzor je ideálny pre priestory, kde je potrebné zabezpečiť rovnomerné osvetlenie bez ostrých tieňov a odleskov.

Hodí sa k profilom: Pod Dlaždice

Tento 2m mliečny difúzor je špeciálne navrhnutý pre inštaláciu do profilov pod dlaždice. To umožňuje elegantné a nenápadné umiestnenie osvetlenia, ktoré dokonale splýva s povrchom dlaždíc. Difúzor je kompatibilný s rôznymi typmi LED pásov a lišt, čo umožňuje flexibilitu pri návrhu osvetlenia. Inštalácia je jednoduchá a bezpečná, čo zaručuje profesionálny výsledok bez zbytočných komplikácií.

Výhody a Využitie

  • Efektívne Rozptyľovanie Svetla: Mliečny difúzor zabezpečuje rovnomerné rozptýlenie svetla, čo je ideálne pre vytvorenie príjemnej atmosféry v interiéri.
  • Jednoduchá Inštalácia: Vďaka ľahkému a odolnému materiálu je difúzor jednoduchý na manipuláciu a montáž.
  • Odolnosť: Polykarbonátový materiál zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči mechanickým poškodeniam a teplotným zmenám.
  • Estetický Vzhľad: Difúzor je navrhnutý tak, aby dokonale zapadol do profilov pod dlaždice, čo zaručuje elegantný a nenápadný vzhľad osvetlenia.
  • Flexibilita: Kompatibilita s rôznymi typmi LED pásov a lišt umožňuje široké spektrum využitia v rôznych interiérových riešeniach.

Technické Špecifikácie

  • Dĺžka: 2 metre
  • Materiál: Polykarbonát (PC)
  • Farba: Mliečna
  • Kompatibilita: Profily pod dlaždice

Tento 2m mliečny difúzor pre lišty do dlaždíc je vynikajúcim riešením pre všetkých, ktorí hľadajú kvalitné a estetické osvetlenie pre svoje priestory. Jeho vlastnosti a výhody ho predurčujú na použitie v rôznych prostrediach, od domácností po komerčné priestory, kde je potrebné zabezpečiť príjemné a rovnomerné osvetlenie.

Farba produktuBiela
Rozmerydĺžka 2m
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu