Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

2m Lišta 10mm do dlaždíc pre LED pásik

10.00€
Dostupnosť: Na skalde
Kód tovaru: 9387
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 13
Externý sklad : 170

2m Lišta 10mm do dlaždíc pre LED pásik

 

Eloxovaný hliník je dokonalým materiálom pre vašu novú 2m Lištu 10mm do dlaždíc pre LED pásik. Tento produkt kombinuje estetickú príťažlivosť a vysokú odolnosť, čím zaisťuje, že vaše LED pásiky budú bezpečne a efektívne inštalované. Rozmery lišty sú ideálne pre rôzne aplikácie, s rozmermi 5,28 cm na šírku, 1,35 cm na výšku a dĺžkou 200 cm. Šírka podnosu 10 mm je presne navrhnutá tak, aby perfektne sedela s väčšinou štandardných LED pásikov.

Eloxovaný hliník, použitý na výrobu tejto lišty, poskytuje vynikajúcu ochranu proti korózii a mechanickému poškodeniu, čo zabezpečuje dlhú životnosť a zachovanie vzhľadu produktu. Tento materiál je tiež ľahký, čo uľahčuje manipuláciu a inštaláciu lišty. Elegantný a moderný vzhľad hliníka zvyšuje celkovú estetiku akéhokoľvek interiéru, pričom dodáva priestoru profesionálny a upravený vzhľad.

Lišta je navrhnutá tak, aby sa jednoducho integrovala do dlaždíc, čo umožňuje skryté vedenie LED pásikov a vytvorenie čistej, nerušenej svetelnej línie. To je obzvlášť užitočné v moderných dizajnoch interiérov, kde je dôležitá minimalistická estetika. Inštalácia je jednoduchá a rýchla, pričom výsledok je vždy presný a profesionálny.

Výhodou tejto lišty je aj jej všestrannosť. Môžete ju použiť v kuchyniach, kúpeľniach, obývačkách alebo komerčných priestoroch, kde chcete vytvoriť efektívne a esteticky príjemné osvetlenie. LED pásiky v kombinácii s touto lištou môžu slúžiť ako hlavné osvetlenie, podsvietenie pracovných plôch alebo dekoračné osvetlenie, ktoré zvýrazní architektonické prvky vášho priestoru.

Bezpečnosť je ďalším dôležitým aspektom tohto produktu. Eloxovaný hliník zabezpečuje, že LED pásiky sú chránené pred prachom a vlhkosťou, čo predlžuje ich životnosť a zaisťuje bezpečnú prevádzku. Okrem toho, hliníková lišta pomáha odvádzať teplo, čím znižuje riziko prehrievania LED pásikov a zvyšuje ich účinnosť.

V neposlednom rade je údržba tejto lišty jednoduchá. Hliník je ľahko čistiteľný a odolný voči škvrnám, čo znamená, že vaša osvetľovacia inštalácia bude vyzerať skvele po mnoho rokov. Všetky tieto vlastnosti robia z 2m Lišty 10mm do dlaždíc pre LED pásik ideálny doplnok pre akýkoľvek moderný a štýlový interiér.

Materiál: Eloxovaný hliník
Rozmery:  5,28 x 1,35 x 200 [cm]
Šírka podnosu: 10mm
Zberné balenie: 60 ks. 

Farba produktuStrieborná
Rozmery5.28 x 1.35 x 200mm
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu