Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

RC OFF-ROAD 4WD VOJENSKÉ AUTO 1:16 RTR

RC OFF-ROAD 4WD VOJENSKÉ AUTO 1:16 RTR

57.90€
Dostupnosť: 3 - 7dní
Kód tovaru: 8370
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 49

RC OFF-ROAD 4WD VOJENSKÉ AUTO 1:16 RTR

 

RC OFF-ROAD 4WD vojenské auto v mierke 1:16 RTR je ideálny model pre milovníkov dobrodružstva a nadšencov vojenskej techniky. Tento robustný a detailne spracovaný model ponúka autentický zážitok z jazdy v teréne, ktorý ocení každý fanúšik diaľkovo ovládaných áut.

Technické parametre a dizajn

Tento model v mierke 1:16 je vybavený pohonom 4WD (pohon na všetky štyri kolesá), čo mu umožňuje zvládnuť aj náročné terénne podmienky. Vďaka vysokej svetlej výške a výkonnému motoru sa bez problémov vyrovná s nerovnosťami, štrkom, pieskom či bahnom. Telo auta je vyrobené z odolných materiálov, ktoré zaisťujú dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. Realistický dizajn vojenského vozidla zahŕňa detailne prepracované prvky, ako sú nádrže, svetlomety, či antény, ktoré dodávajú modelu autentický vzhľad.

Ovládanie a výkon

Auto je dodávané v RTR (Ready To Run) konfigurácii, čo znamená, že je pripravené na jazdu ihneď po vybalení z krabice. Súčasťou balenia je diaľkový ovládač s dosahom až 50 metrov, ktorý umožňuje presné a plynulé ovládanie. Vďaka výkonnému batériovému systému a efektívnemu motoru dosahuje model rýchlosť až 15 km/h. Ovládanie je intuitívne a zábavné, čo ocenia najmä začiatočníci, ale aj skúsenejší používatelia.

Výhody a použitie

RC OFF-ROAD 4WD vojenské auto je ideálne pre všetkých, ktorí hľadajú kombináciu zábavy a realistického vojenského dizajnu. Je vhodné na outdoorové aktivity, kde môžete plne využiť jeho terénne schopnosti. Skvele sa hodí na rodinné výlety do prírody, kde môže byť zdrojom zábavy pre deti aj dospelých. Okrem toho, že poskytuje hodiny zábavy, pomáha tiež rozvíjať koordináciu rúk a očí a zlepšovať reakčný čas.

Záver

Tento model predstavuje skvelú voľbu pre každého, kto chce zažiť vzrušujúce jazdy v teréne a obdivuje vojenské vozidlá. Svojimi technickými parametrami, kvalitným spracovaním a autentickým dizajnom určite nesklame ani tých najnáročnejších používateľov. RC OFF-ROAD 4WD vojenské auto v mierke 1:16 RTR je investícia do hodín kvalitnej zábavy a nezabudnuteľných zážitkov v prírode.

 

Pridajte hodnotenie produktu